Tagged: 

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #1004786

    Hi, I’m using really simple ssl plugin. When the plugin was activated, my enfold general stylings options can’t be changed no matter how many times I saved it.

    I deactivated the plugin and the settings could be changed, then when I activated the plugin again, it went back to the old settings. What’s the issue and how can I fix it? Thanks.

    #1004809

    Hey samuelngyl,

    Did you change the site URL to https as well? Please send us a temporary admin login and login URL so that we can have a closer look. You can post the details in the Private Content section of your reply.

    Best regards,
    Rikard

    #1005270

    I should have changed the URL to https, I changed it on wp but should I also change it in my .htaccess file? I posted my login in the private section, please help me out, thanks!

    #1005382

    Hi samuelngyl,

    I see that ssl is active and I pressed save on theme options, they seemed to save without any issues.

    Could you please attach some screenshots of the issue?

    Best regards,
    Victoria

    #1005883

    The enfold general styling options is still showing bright-blue on the website when I saved black-white. Look at the screenshots for reference. How can I fix it?

    • This reply was modified 5 years, 8 months ago by Samuel. Reason: grammar
    #1005913

    Hi,

    Thanks for the screenshot, though that is not what I’m seeing on my end. I’m seeing a black footer with white text. Could you try to clear your browser cache and reload or check in an incognito window using Chrome please?

    Best regards,
    Rikard

    #1005915

    I just checked, it’s okay now, thanks!

    #1005924

    Hi,

    Glad it works now :)

    Best regards,
    Dude

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.