Tagged: 

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #1124445

    Good Day All.

    I am building several pages with RSS Feeds in them. I am attaching a link to one for example of my question.

    Seems that some of the RSS Feeds are not working. The ‘commonality’ that I think I see is most of the ones not working are active server pages. I have tried deleting one character at a time from the end of the feed address to see if I hit on a working feed. Didn’t work. Any ideas on how I can get these Feeds working in Enfold?

    I am running the latest version of Enfold, and I am working from a iPad Pro.

    Thanks in advance!

    #1124463

    Hey Cool_Bob,

    I can’t see an example link, could you post it again please?

    Best regards,
    Rikard

    #1124466

    I was sure that I included it. Let’s try again.

    http://enjoyncwithme.com/nc-local-governments/

    08-04-2019 12:55 EST. And I just realized that I still had the page set to private. 🙈

    Page is available to view now. Any help is greatly appreciated.

    • This reply was modified 2 weeks ago by  Cool_Bob.
    #1124979

    Hi,

    Thank you for the update.

    We are not really sure why some of the links are not showing properly. Are you using the default RSS widget? This article might help.

    // (Purchase code hidden if logged out)(Purchase code hidden if logged out) -down-try-again-later/” rel=”nofollow”>https://hakre.wordpress.com/2011/03/16/ (Purchase code hidden if logged out)(Purchase code hidden if logged out) -down-try-again-later/

    It might be related to the PHP extensions or modules.

    Best regards,
    Ismael

    #1125202

    Thank you for the reply!

    Yes. I am using the default RSS Widget.

    Thanks for the link to the article. I will read it and post if I find a resolution.

    #1127446

    Update:

    According to documentation on their website, ( http://simplepie.org/wiki/tutorial/start ), my concern is most definitely a issue with how SimplePie displays the feeds in question. I have post my question on their forum, and have not received a response.

    Moderator. This post can be closed. Thank you for your guidance!

    #1127576

    Hi,

    Thanks for the update, I’ll go ahead and close this thread for now then. Please open a new thread if you should have any further questions or problems.

    Best regards,
    Rikard

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

The topic ‘Some RSS Feeds Not Working For Me. Ideas?’ is closed to new replies.