Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #1172720

    Facebook icons doesn´t displayed in the additional header menue.
    Please check and fix this.

    Thanks

    #1173039

    Hey AWZ,

    Please provide a link to the site/page in question so we can look into this issue further.

    Best regards,
    Jordan Shannon

    #1173171

    I specify. I was able to isolate the problem/bug. It doesn’t just affect Facebook. It affects all social media icons.

    Enfold theme options:

    1) Header
    Set there a social media menue above here
    – Headers social symbols
    – Header secondary menu

    2) Social media profiles
    As soon as you have a link set for the
    – Social Symbol (Facebook …) in the
    – Social Symbol URL
    => the symbol / icon disappears. If you delete the link, the icon is there as espected.

    This can be seen in every current / latest enfold installation. Please check that and fix it.

    Thanks!

    #1173545

    Hi AWZ,

    Can you give us temporary admin access to your website in the private content box below, so that we can have a closer look?

    The latest is the 4.7.1, is this the version that you’re running?

    Best regards,
    Victoria

    #1173902

    Hi Victoria,

    Thanks & Solved!

    Before:
    Theme Updates: No Updates available. You are running the latest version! (4.6.3.1)
    Attention: The old Envato API is deprecated and will be shut down soon. In order to be able to use automated theme updates please generate a new valid API token and enter it above. Your themeforest username and your old API key will then be removed from your installation since they are no longer required.

    Best regards
    Sven

    #1174744

    Hi Sven,

    Thanks for the update, so everything is working as it should now then?

    Best regards,
    Rikard

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.