Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #1283120

    Hi there,

    I’m experiencing some issues recently after trying to change font colors in the advanced styling menu as mentioned before:
    Slider from home page is not showing right, you can only see a blank space, same happens with some other background pictures bellow. Video elements are bugged as you cannot play them, tab elements are also bugged as they appear one under the other one instead of one next to the other one (from left to right I mean).

    After seeing that my website was bugged after that font color change in the advanced styling menu, I undid that change but the problem remains… I also tried to restore the last website backup that I did before this changes, not successful either.

    Appreciate some help and recommendations about it, also suggestions or if you need more details I’ll be glad to answer you.

    Thank you in advance team!

    Didac

    #1283444

    Hey Didac,

    Please have a look at the following thread:

    If you need further assistance please let us know.

    Best regards,
    Victoria

    #1283445

    Already tried that… didn’t work.

    I tried to uninstall every plugin that I have but still not working…

    Didac

    #1283502

    Hi Didac,

    Please disable SG Optimizer and see if the issue gets resolved.

    Best regards,
    Victoria

    #1283514

    SG Optimizer disabled and still not working.

    Didac

    #1283931

    Hi Didac,

    It’s working now. Please check.

    Best regards,
    Victoria

    #1283965

    Wow, yes it is!

    Anything you did?

    Thanks for your help!

    Didac

    #1284001

    Hi Didac,

    The theme’s JavaScript merging and SG Optimizer do not work well, so I disabled it. You can use the Optimizers functions for that.

    Best regards,
    Victoria

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.