Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #1079200

    Hi Kriesi-Team!
    We have a WP – latest Version ( 5.1.1 ) and latest Version of Enfold (4.5.4).
    Now all enfold-based shortcodes are not executed anymore when used in widgets…
    I saw a similar posting where the problem was solved but the solution it self was not posted…
    https://kriesi.at/support/topic/sidebar-widget-shortcode-missing/
    Could you please help out… ?

    THX and best regards!
    Frank

    #1079622

    Hey WebbR,

    Can you give us temporary admin access to your website in the private content box below, so that we can have a closer look?

    Best regards,
    Victoria

    #1079816
    This reply has been marked as private.
    #1079820

    Hi Victoria, you have login info in a private post. Would be great if you can help to fix this issue! Thank you!

    #1080139

    Hi Victoria, did you took a look already? Or is this posting lost in space? ;) No ofense but it is a live site and we would really like to fix this issue as soon as possible… Thanks and best regards!
    Frank

    #1080760

    Hi! problem solved with Enfold Update – you may close this post THX!

    #1080831

    Hi,

    Great, I’m glad the update helped and sorry for the previous problems. I’ll close this thread for now then, please open a new thread if you should have any further questions or problems.

    Best regards,
    Rikard

    • This reply was modified 2 months ago by  Rikard.
    #1080833

    Closing.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

The topic ‘Sidebar widget shortcode not executed since update’ is closed to new replies.