Tagged: 

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #1320028

    Hi,

    I’m in the process of trying to duplicate a page that has an employee profile and a sidebar that shows a list of current team members.
    I saw a post here that discussed not using 1/1 element to allow for a sidebar. I’ve attempted to do this and it failed miserably.

    I would love to get some help on how to duplicate the layout on the current site.

    I tried using portfolio but I can’t seem to get the same layout as the current live site page using the porfolio.
    I tried using posts and I had the same issue as the development page.

    Can someone please advise on how to rectify this?

    #1320204

    Hey slui,

    The problem is not 1/1 elements, it’s full width elements like Color Sections. If you replace your Color Sections with 1/1 elements, then the sidebar will appear to the right of them.

    Best regards,
    Rikard

    #1320405

    Thanks Rikard. That’s super helpful and it worked. You have a tip somewhere on the Enfold page to discuss this.

    #1320555

    Hi,

    Great, I’m glad that you got it working. Please let us know if you should need any further help on the topic or if we can close it.

    Best regards,
    Rikard

    #1320931

    Thanks Rikard….please close this ticket.

    #1320993

    Hi,

    Thanks for letting us know, I’ll close this thread for now then. Please open a new thread if you should have any further questions or problems.

    Best regards,
    Rikard

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

The topic ‘Sidebar Issue – Can't seem to get sidebar to work on page.’ is closed to new replies.