Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #1050320

    Hi,

    My SEO Tool shows me strange dead Links like this:
    https://tombeck-zauberer.de/zauberer-berlin/_wp_link_placeholder
    https://tombeck-zauberer.de/zauberer-nuernberg/_wp_link_placeholder

    this is very bad for the seo results and i cant find a solution.
    i cant find anything which causes the _wp_link_placeholder links!?

    all plugins disabled, all theme files replaced with fresh copy and deleted first the old files.
    seems to be a enfold problem, because i cant find the issue on google with other themes !?

    can anybody help me?
    THX
    ak-muc

    PS:
    login credentials for admins in private content area

    #1050447

    Hey ak-muc,
    I only found a couple of references to “_wp_link_placeholder”
    once with this theme
    once with this plugin and this plugin but all are old.

    I scanned WordPress and Enfold and found that it is coming from WordPress in:
    \wp-includes\js\wplink.js or \wp-includes\js\tinymce\plugins\wplink\plugin.js

    I checked your sites feeds but the link is not listed, so I’m not sure how it was created or from where, but I can’t recreate the error. If this is a new error in WordPress it could take awhile before it’s discovered.

    I recommend either adding it to you robots.txt as a disallow or add a redirect in your .htaccess to a page of your choice.

    Best regards,
    Mike

    #1050584

    OK thank you. i will have an eye on it and try youre solution.

    #1050595

    Hi,
    I will so keep an eye out for this error and if I see anything else about it I’ll report here.

    Best regards,
    Mike

    #1050601

    OK Thank You. i appreciate that.

    #1050619

    Hi,
    Your welcome, we will leave this open.
    Have a great day :)

    Best regards,
    Mike

    #1274633

    Is there a update on this. I experiencing this problem with microsoft bing.

    #1274673

    Hi,
    Unfortunately, we were not able to reproduce this error back in 2019, if you are experiencing something similar now please open a new thread and include an admin login in the Private Content area so we can investigate. Typically a good starting point is to disable all of your plugins and enable one at a time until the error occurs. Please also include the results of this test in your new thread.

    Best regards,
    Mike

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

The topic ‘SEO Tool Pagerangers shows dead links _wp_link_placeholder’ is closed to new replies.