Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #1293230

    Hi,

    Yesterday I purchased the Enfold theme for this new website I’m designing. After a succesful installation, I suddenly noticed a I’m dealing with some ‘critical issues’ (see below and also see Tools/ Site Health in the WP Dashboard). I contacted the host and it might be a SSL thing…Could you please have a look? Login details WP dashboard are attached.

    The critical issues are:
    The REST API encountered an error.
    The REST API request failed due to an error.
    Error: cURL error 35: Unknown SSL protocol error in connection to tascglobal.com:443 (http_request_failed)

    Your site could not complete a loopback request
    The loopback request to your site failed, this means features relying on them are not currently working as expected.
    Error: cURL error 35: Unknown SSL protocol error in connection to tascglobal.com:443 (http_request_failed)

    Thanks,
    Jeffrey

    PS. By the way, SSL has been enabled a few moments ago, but might be inactive yet (as I’m writing this)…I might replace the http with https under Settings/ general (WP and site URL)???

    #1293713

    Hi Jeffrey,

    This is very likely not theme related, you could verify that by activating one of the default WordPress themes for example. Your hosting provider should be in a better position to help you out with this.

    Best regards,
    Rikard

    #1294280

    Hi Rikard,

    Thanks. I think you’re right. I contacted the host and it seems SSL wasn’t enabled properly yet… I still have this ‘issue notifications’, but it doens’t seem to affect anything. I might try activating a standard wp theme to check. Thanks for the suggestion.
    I believe we can close this topic.

    Jeffrey.

    #1294459

    Hi,

    If you need additional help, please let us know here in the forums.

    Best regards,
    Jordan Shannon

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

The topic ‘"REST API" and "loopback request" issue’ is closed to new replies.