Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • Author
    Posts
  • #1271118

    Hello,
    As I said in another post, I have a problem with Woocommerce related widgets.
    I can add a widget in the administration of a page, but it does not appear on the site, including in the source code.

    I replace the username and a new password in the private field.

    Thanks,
    Olivier

    #1271772

    Hey ancrerouge,

    Thank you for the inquiry.

    What is the actual name of the widget in your language? And where did you add it? Please post the actual name of the widget and provide a link to the page where the widget is supposed to display.

    Best regards,
    Ismael

    #1272268

    Hi,
    The elements related to Woocommerce that do not work are:
    – Slider de produits
    – Grille de produits
    – Liste de produits

    In this example I have placed a product grid:

    I tried creating new pages without text or other widgets and only placing woocommerce elements but they are not showing.

    Best Regards,
    Olivier

    #1273189

    Hi,

    Sorry for the delay. We are still not sure why the product elements from the Advance Layout Builder (ALB) are not working. Can we deactivate the plugins temporarily while checking the issue?

    Best regards,
    Ismael

    #1273257

    Ok, thanks for watching.

    I have tested on 2 other customer sites and have the exact same problem.

    Best Regards,
    Olivier

    • This reply was modified 6 days, 3 hours ago by  ancrerouge.
    #1273259

    I set the debug mode to true.

    #1273435

    I specify that on the 2 other sites, I have an older version of wordpress and of the theme.

    #1273576

    Hi,

    Thank you for the info.

    Is it working correctly when you update WordPress and the theme to the latest version? Did you add any custom scripts or elements in the theme that we may not know of? Please post the FTP details in the private field so that we could edit the files and debug the issue properly.

    Best regards,
    Ismael

    #1273617

    No, it’s the same problem on all sites.
    I haven’t added any functions in the functions.php file on this site.

    In fact, I haven’t touched these client sites for 3 years, other than to update WordPress, theme and plugins.

    #1273779

    Hello,

    I had forgotten the FTP details !.

    #1273839

    Hello,

    I have the exact same problem, has a solution been found?

    Thank you

    Christophe

    #1274256

    Hi,

    Thank you for the info.

    The product items show in the grid when we do not select a particular category (see private field). Can we deactivate the plugins temporarily while testing the site? Is there a staging or development version of the site?

    @at-elier: We have not found the issue yet, but we will check it further and let you know.

    Best regards,
    Ismael

    #1274302

    That’s strange !
    Yes you can deactivate the plugins temporarily.

    The categories are arranged by parents and children on several levels. Could it be the problem ?

    Best regards,
    Olivier

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)

You must be logged in to reply to this topic.