Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • Author
    Posts
  • #583819

    Hi,
    I have a Themeforest API Key into my theme. But i get problems with Google Maps Api and an illegal token.
    Can you tell me what i do wrong?
    The following message is in my Javascript console

    Uncaught SyntaxError: Unexpected token ILLEGAL
    ._avia_advanced_form_elements.js:1 Uncaught SyntaxError: Unexpected token ILLEGAL
    ._avia_sidebar.js:1 Uncaught SyntaxError: Unexpected token ILLEGAL
    ._avia_media.js:1 Uncaught SyntaxError: Unexpected token ILLEGAL
    ._avia_mega_menu.js:1 Uncaught SyntaxError: Unexpected token ILLEGAL
    ._avia_media_wp35.js:1 Uncaught SyntaxError: Unexpected token ILLEGAL
    ._avia_media_advanced.js:1 Uncaught SyntaxError: Unexpected token ILLEGAL
    ._avia_colorpicker.js:1 Uncaught SyntaxError: Unexpected token ILLEGAL
    ._avia_dynamic_templates.js:1 Uncaught SyntaxError: Unexpected token ILLEGAL
    ._avia_edit_dynamic_templtes.js:1 Uncaught SyntaxError: Unexpected token ILLEGAL
    js:85 You have included the Google Maps API multiple times on this page. This may cause unexpected errors.Gg @ js:85
    util.js:22 Google Maps API warning: SensorNotRequired https://developers.google.com/maps/documentation/javascript/error-messages#sensor-not-required
    js?key=AIzaSyCzR0x3JqkQLG0vyCPtyjPlNJnhtFwIpos&sensor=false:31 Google Maps API error: Google Maps API error: DeletedApiProjectMapError

    #584445

    Hey ambu112,

    When going to your login page I get a prompt before accessing the actual site for user and password, I used what the prompt told me to input but after that I get a WordPress page only reading Forbidden, not sure what’s going on?

    Thanks,
    Rikard

    #584533

    Hi Rikard,
    Thats strange what can this mean? Is it the problem to login on the back-end?

    #585190

    Hi,

    I’m not sure, do you have any security plugins or ip blocking active maybe?

    Thanks,
    Rikard

    #585226

    That’s the problem i will disable that.

    #585846

    Hi,

    Thanks, login is working now. Where are you seeing those error messages? I couldn’t see any on the backend. Could you try deactivating all plugins to see if one of them is causing a conflict?

    Best regards,
    Rikard

    #586420

    Hi,
    I deactivate every plugin one by one en all in once. It won’t help still the message Unexpected token ILLEGAL

    #586941

    Hey!

    The google maps widget error is cause by the plugin Google Maps Widget. Please use the theme’s google map widget. Regarding the remaining errors, please try to deactivate the plugins then test it again.

    Best regards,
    Ismael

    #586942

    Hi,

    Ok, but where exactly are you seeing the error message?

    Thanks,
    Rikard

    #586976

    Hi,
    The Google map problem is solved. The only problem is

    Unexpected token ILLEGAL ._avia_option_pages.js:1 Uncaught SyntaxError:
    ._avia_advanced_form_elements.js:1 Uncaught SyntaxError: Unexpected token ILLEGAL
    ._avia_sidebar.js:1 Uncaught SyntaxError: Unexpected token ILLEGAL
    ._avia_media.js:1 Uncaught SyntaxError: Unexpected token ILLEGAL
    ._avia_mega_menu.js:1 Uncaught SyntaxError: Unexpected token ILLEGAL
    ._avia_media_wp35.js:1 Uncaught SyntaxError: Unexpected token ILLEGAL
    ._avia_media_advanced.js:1 Uncaught SyntaxError: Unexpected token ILLEGAL
    ._avia_colorpicker.js:1 Uncaught SyntaxError: Unexpected token ILLEGAL
    ._avia_dynamic_templates.js:1 Uncaught SyntaxError: Unexpected token ILLEGAL
    ._avia_edit_dynamic_templtes.js:1 Uncaught SyntaxError: Unexpected token ILLEGAL

    #587558

    Hi!

    Did you try to disable the other plugins?

    Regards,
    Ismael

    #587566

    Yes. I turn them Off and one one by one and one tome all. No result

    #588805

    Hey!

    I checked the content of the files reported in the console and it looks nothing like the default files.

    _avia_advanced_form_elements.js:1 Uncaught SyntaxError: Unexpected token ILLEGAL

    Mac OS X        	2��ATTR;�������9com.apple.quarantine�Scom.dropbox.attributes-40002;56c21c61;Safari;89C83EA7-409E-4D9B-AE83-063C5FBBA2D8x��VJ)�/Hʯ�O��I�L���ON�Q�R�V�ML����%����RK�%s�4#�O�0#WG�
    ������

    G[[���Z���This resource fork intentionally left blank ��
    `

    Where did you get the theme files? Please get a fresh copy of the theme from your themeforest account and elete the old enfold theme folder.

    Best regards,
    Ismael

    #588877

    Hi Ismael,
    I delete the theme like you say and it;’s working great
    Thnx!
    You can close this topic

    #590212

    Hi!

    Great! Let us know if you need anything else. :)

    Regards,
    Ismael

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)

The topic ‘Problems with Javascript’ is closed to new replies.