Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • #1163459

    Hi,
    first thread opened because I never had problems in 3 years with Enfold, but…
    Now I have a website with custom font color and after last updates, since three weeks or so I have the custom font color that is not visible anymore.
    The font is one of the fonts provided (Georgia) and not linked to external resources. Never had problems since three years…
    Can you please tell how to slve this bug?
    Thanks in advance

    #1163534

    Hey dragomanno,

    Please send us a temporary WordPress admin login and login URL so that we can have a closer look. You can post the details in the Private Content section of your reply.

    Best regards,
    Rikard

    #1163561

    Thanks for reply, I will give you now private access via FTP. I contacted my hosting support and they confirm that this is an issue of both Layer Slider and Enfold after WP core update.

    #1163729

    Hi,

    Thanks for that, though we need WordPress login details as well. Please post temporary WordPress admin login in private.

    Best regards,
    Rikard

    #1163937

    I will setup an account to let you take a look and then reply here. But you should give me an email address. Or don’t you know that I need an email address to be inserted as I create an account? Otherwise I fear to do that…

    #1163951

    Hi,
    You can use any email address and then just post the user login and the password in the Private Content area.
    I believe these issues could be related to you theme is Enfold v3.8.3 with WordPress v5.3, please see my earlier reply in a different thread to you about this.
    But we are happy to check.

    Best regards,
    Mike

    #1163997

    OK, thanks for your kind answer and support. I’ll now read the instructions on the other post, I posted twice, because these are two different problems, the other one related to an addon of your theme and in this case you are not directly involved, even though you included the package in the theme.
    Thanls and if I have problems after installation, I’ll write here again.
    Thanks for your kind support.

    • This reply was modified 6 months, 3 weeks ago by  dragomanno.
    #1164010

    Hi,
    Thanks for the feedback, I recognize it is two different topics and glad you posted as such, I just happen to find both of them.
    But with such an old version, and so many improvements over the years, I expect an update to solve.
    If my update instructions are not clear we are happy to assist.

    Best regards,
    Mike

    #1164018

    Ok, I answered in the other post. After downloading the newest Enfold version from September 2019 and after installing it, the problem with the font i resolved, but in the other post about Header and Layer Slider problems, I gave you access. Thanks for supporting me.

    #1164020

    Hi,
    Glad to hear, we will continue there.

    Best regards,
    Mike

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)

You must be logged in to reply to this topic.