Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #1043053

    Hi there,

    I recently bought this theme and I am having trouble making LayerSlider to work. I have setup wordpress on a local docker environment and every time a wordpress page uses an instance of LayerSlider, the slideshow is blank (no http requests are made on the actual images) and I get the following output in the console.

    JQMIGRATE: Migrate is installed, version 1.4.1
    LayerSlider version 6.7.5-stable initialized
    Find updates and docs @ https://layerslider.kreaturamedia.com/
    GET http://localhost:8091/wp-content/var/www/v6/skin.css net::ERR_ABORTED 404 (Not Found)
    GET http://localhost:8091/wp-content/var/www/v6/nothumb.png 404 (Not Found)

    I have setup my docker on localhost:8091 and I am using the latest version of the theme. It seems to me, that there’s some error referencing the relative path of the skin.css location. Would you be kind researching this issue and provide some solution?

    Thanks in advance.

    • This topic was modified 7 months, 1 week ago by  iplat.
    #1045621

    Hey iplat,

    Thank you for using Enfold.

    The slider should load even without the skin.css file, so I think there’s a problem with the server or local environment. Unfortunately, I’m not familiar with docker, so I’ll just forward the thread to the rest of team. Please wait for their response. You can use XAMP or WAMP for the meantime.

    Best regards,
    Ismael

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.