Viewing 26 posts - 1 through 26 (of 26 total)
  • Author
    Posts
  • #317561

    Hi,
    My site is http://elizabethsteinglass.com and since the WP4.0 update or the most recent Enfold update, Avia Layout Builder is not loading when I try and edit pages through the WP dashboard.
    The site credentials are listed below for you.
    Thanks,
    Gabe

    #317762

    Hey connect4consulting!

    You’ll need to update to Enfold version 2.9.2 which was released just before WordPress 4.0 came out to bring the theme up to date with the new WordPress version/code.

    See: http://kriesi.at/documentation/enfold/updating-your-theme-files/

    Best regards,
    Devin

    #318165
    This reply has been marked as private.
    #318224

    Theme updates don’t update automatically in general. As for updating, the link above has a video showing step by step directions and is our documentation answering your question.

    #318235

    I’m having the same problem with Avia Layout Builder. However, Enfold is telling me that my version (2.9.2) is up to date.

    Are there any further steps I can take here? My client needs updates done to his site, and I’m unable to edit anything.

    Thanks in advance for the help.

    #318269

    Hi!

    @dwny Have you tried de-activating all active plugins and check if that helps?

    Cheers!
    Yigit

    #318287

    Yigit,

    Yes, that was the first thing I did. No apparent conflicts, but the editor still doesn’t load with all other plugins deactivated.

    • This reply was modified 6 years, 8 months ago by  DWNY.
    #318289

    Yigit and Devin,
    You didn’t answer my question about the theme update. If I have a child theme, all I do is upload the new Enfold theme files to the parent theme, right?
    Thanks,
    Gabe

    #318359

    Yes, you only ever update the parent them. You update a child theme if it needs to be updated but we can’t ever answer that since each individuals child theme is custom.

    #318553
    This reply has been marked as private.
    #318600

    I’m afraid I’m having the same issue.

    I have updated the theme this morning.
    I have de activated ALL plugins via FTP.

    Nothing has worked – Layout Builder will not load, and I can’t even access drop down menus in widgets.

    Any other suggestions we could try? log in info sent via private msg.

    #318602
    This reply has been marked as private.
    #318619

    Hey @frogdogz!

    I just logged to your installation and the layout builder seems to work fine, can you re-check it or give more details on which page is not working?.

    Best regards,
    Josue

    #320101

    I’ve tried everything I can think of, and I’m at a loss here. Layout builder will not load in Chrome, Firefox or Opera.

    I’ll provide login creds privately.

    #320102
    This reply has been marked as private.
    #320155

    I went back and re-checked plugins. It looks like the Comprehensive Google Maps plugin causes Avia to stop working.

    #320211

    Hi @dwny!

    Any plugin that is not compatible with WP 4.0 will cause issues to other components of the installation.

    Best regards,
    Josue

    #323775

    Hi,
    I have a strange problem during “Page Edit.” All of the center column information now resides on the lower right column. Please view images:
    http://shamalah.com/wp-content/uploads/2014/09/Screen-Shot-2014-09-23-at-7.17.51-AM.png
    http://shamalah.com/wp-content/uploads/2014/09/Screen-Shot-2014-09-23-at-7.17.38-AM.png
    This happened before updated WP 4.0, so I updated and have the latest Enfold. I deactivated plugins (except WooCommerce), but cannot find the culprit.

    Can you please recommend next steps?
    Thank you

    #323793
    This reply has been marked as private.
    #323825

    Hey!

    @wildwood, @bjacoby, please create us a temporary admin account so we can take a look at your installs.

    Best regards,
    Josue

    #323854
    This reply has been marked as private.
    #323940

    Hi Kathleen!

    Does it only happen to the Hypnotherapy page? i duplicated that to a Test page and couldn’t reproduce the issue.

    Cheers!
    Josue

    #325230
    This reply has been marked as private.
    #325294

    Hi @bjacoby,

    Post the credentials here as a private reply.

    Regards,
    Josue

    #325316
    This reply has been marked as private.
    #326284

    Hey @bjacoby!

    You have Enfold 2.9, please update the theme to the latest version (2.9.2).

    Best regards,
    Josue

Viewing 26 posts - 1 through 26 (of 26 total)

You must be logged in to reply to this topic.