Tagged: 

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #1113057

    I haven’t been on my site in a while. Today I decided to update Enfold and went along wiht the instructions.
    I downloaded it, and the plugin to update it.
    Now my site messed up with enfold’s graphics superimposed over my site.
    I need help. Right now I am in maintenance mode until I get it fixed.

    — Specifically, my navigation, body text and buttons are “enfold green”
    — My fonts were Montserrat and changed on headlines.

    I have looked all over for the css for that but am stumped

    • This topic was modified 5 years ago by kbarranco.
    #1113139

    Hey KK,

    Thanks for the login details, though I can’t see anything obviously wrong with your site. Could you post screenshots of the problem please?

    Best regards,
    Rikard

    #1113150

    sure– the green is not correct and the fonts I have highlighted here…
    https://file.io/gGYEwi

    #1113437

    Hi,

    The screenshot doesn’t exist. Is it private? Please try to upload it to imgur or dropbox.

    Thank you for the update.

    Best regards,
    Ismael

    #1113441

    here is the link:

    View post on imgur.com

    #1113540

    Hi,

    I selected to delete the old CSS and JS files under Enfold->Performance, please check your site now.

    Best regards,
    Rikard

    #1113673

    wow thanks- i could not find that. Looks perfect!

    – for future reference — can you tell me exactly where you disabled that exactly on that Performance page?

    • This reply was modified 5 years ago by kbarranco.
    #1113861

    Hi,

    There is an option for that on the bottom of the page, check the box then save.

    Best regards,
    Rikard

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.