Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #838103

    I am trying to update our site with Enfold. I’ve used it on other sites and love it.

    The problem is that the color schemes are not updating. Other settings/changes are updating but not the colors. I believe we want the Splash Blue color scheme but won’t know for sure until I see it. Confused by why the color scheme is not updating. Wondering what I did. :)

    I was having this problem using the child theme, so I changed to the original Enfold theme and am still experiencing this problem. I have disabled the caching plugin we were using. It is possible there is some server caching that Dreamhost is using (using their Dreampress plan) that’s caching. I’ll include login credentials in the private content section below.

    Can you help?

    #838165

    Hey bulldog232,

    To assist you with this issue, we’ll first need you to provide us with your URL. This is to ensure that we can provide you with a tailored answer to your situation. Once you have provided us with your URL, we will be happy to assist you with everything.

    Best regards,
    John Torvik

    #838190

    That would be helpful. Sorry about that. Please see the private content section.

    #838284

    Here is a dropbox link to a screen cap of the home page https://www.dropbox.com/s/owz6d2uaj40h5jf/homepage_color_scheme.png?dl=0 You can see that it is still showing the default primarily Green color scheme. What’s weird is that the color scheme seems okay when I check from my iphone. I’ve checked on two laptops, in incognito and had someone else check and we all see the colors in the screen capture, so I’m not sure why they’re showing differently on my iphone.

    #838329

    Hi,

    I had checked it seems like it’s a server caching, I tried to find the colors that was set as Primary and Highlight Color in the css generated by Enfold (link in private content) but it’s not showing up there and also tried adding some code in Quick CSS which should also show up in the css file but it doesn’t seem to add also.

    Best regards,
    Nikko

    #838341

    Nikko, that does help. I installed the Varnish HTTP Purge plugin and the color change takes place after emptying cache.

    #838415

    Hi,

    Glad that it works, let us know if you need more assistance or if we can close the thread :)

    Best regards,
    Nikko

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

You must be logged in to reply to this topic.