Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • Author
    Posts
  • #1133530

    Hello!

    I am trying to use the “Tabs Section” Layout Element to show a portfolio grid with a button at the bottom. When you load into the page it shows the initial tab open with the correct spacing between all of the portfolio elements. But when I click on another tab, all of the spacing is far too wide and the portfolio items are falling out of the bounding box and hidden. If I go back to the initial tab it retains the proper spacing.

    This seems like it may be a javascript issue of sorts, but I can’t tell for sure.

    I included a few screenshots to show what is happening as a visual aide.

    Any help with this topic is greatly appreciated!

    Let me know if you need any further information.

    #1133831

    Hey jnetsc,

    Thanks for the screenshot, please post a link to where we can see the actual element as well.

    Best regards,
    Rikard

    #1135146

    Rikard,

    Thanks for getting back to me!

    #1136762

    Hi,

    Thsi is happening cause of the styling for this type of elements.
    If you need to modify it, you need to modify the CSS of the elements.

    Best regards,
    Basilis

    #1136843

    Basilis,

    Thanks for the info.
    Could you point me to a specific styling? Everything I am messing with doesn’t fix the issue.

    Also, if it was a styling issue then why isn’t the first tab being affected? Why would it only be the subsequent tabs?

    If I reload the page with a tab open I don’t get that issue with that tab, but it does replicate onto the first one. To me that says it has something to do with page load

    I have some custom styling added to the grid-entry class, but I did turn that off (emptied the cache) reloaded the page and it didn’t affect anything.

    • This reply was modified 4 years, 7 months ago by jnetsc.
    #1138197

    I found an alternate solution.

    Thanks for the time!

    Have a good one

    #1138833

    Hi jnetsc,

    Glad you got it working for you! :)

    If you need further assistance please let us know.

    Best regards,
    Victoria

    #1228991

    Hi, I have a similar issue to the one that jnetsc was describing. I am using the “Tabs section” and first time you click on a portfolio category, suddenly all the portfolio moves down. Then, if you change to another tab, everything goes back in place. Could you please help me solve this issue? Thanks in advance.

    #1229088

    Hi albertgarduno,

    Please post us your login credentials (in the “private data” field), so we can take a look at your backend.

    1. Install and activate ” Temporary Login Without Password “.
    2. Go to ” Users > Temporary Logins ” on the left-side menu.
    3. Click ” Create New “.
    4. Add the email address for the account ( you can use (Email address hidden if logged out) ), as well as the ” Role ” making that the highest possible and the expiry about four days
      ( to be sure that we have enough time to debug ).
    5. Click ” Submit “.
    6. You’ll now have a temporary account. Please provide us here in the private section the URL, so we can login and help you out.

    When your issue is fixed, you can always remove the plugin!
    If you prefer to not use the plugin, you can manually create an admin user and post the login credentials in the “private data” field.

    Best regards,
    Nikko

    #1229090
    This reply has been marked as private.
    #1229141

    Hi albertgarduno,

    I have changed the Content Height of the Tab Section to Auto adjust to content
    It should not fall down in the middle, let us know your feedback.

    Best regards,
    Nikko

    #1229204
    This reply has been marked as private.
    #1229525

    Hi Albert,

    I see, thanks for the video.
    I have set it back to Same height for all tabs and in your Quick CSS, I have added this CSS code:

    #top .av-layout-tab {
        vertical-align: top !important;
    }

    Best regards,
    Nikko

    #1229880
    This reply has been marked as private.
    #1229905

    Hi Albert,

    We’re glad that we could help :)
    Thanks for using Enfold and have a great day!

    Best regards,
    Nikko

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • The topic ‘Portfolio Grid Shortcode Inside "Tabs Section" Not Working as Expected’ is closed to new replies.