Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #979392

    Hi Kriesi-Team,

    since there was a bigger enfold update i do have a special problem whith a few of my clients websites.
    The portfolio grid function doesn’t work / look propperly anymore.
    I already detected the problem: the portfolio.php file in my childtheme folder (“shortcodes” -> “portfolio.php”).
    But the only solution i have so far is to delete the file portfolio.php in the shortcode folder of my childtheme.
    I dont know what to do to keep the portfolio.php file (there are a few changes made in this file).

    Thanks for your help.

    • This topic was modified 1 year, 1 month ago by  Timo.
    #980139

    Hey Timo,

    You can create a folder called portfolio in the shortcodes folder of your child theme and inside it you can put the modified portfolio.php.
    I have tested this on my end and it works fine.

    Best regards,
    Nikko

    #980484

    Hey Nikko,
    thanks a lot for your reply. Unfortunallety it doesn’t work. Nothing is happening, same problems. It has to be something with the portfolio.php itself. Here are two screenshots, how it looks right now (filter function doesn’t work aswell) and how it should look like. Any ideas?

    #981090

    Hi Timo,

    Can you try to copy portfolio.php from enfold > config-templatebuilder > avia-shortcodes > portfolio folder, then apply the modifications there instead.
    The modified portfolio.php you have currently might not be updated with recent changes.

    Best regards,
    Nikko

    #983118

    Hey Nikko,
    thank you again. I think i have to edit the new portfolio.php an see what’s happening.

    #983263

    Hi Timo,

    Let us know how that worked for you.

    Best regards,
    Victoria

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.