Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Posts
  • #965498

    Hi there-

    After the latest Enfold update (4.4), pages that use the Portfolio Grid displays all the Preview Text for the entries at the footer of the page and does not display it within the preview. Also, videos no longer play when embedded in preview text with the video short code. This issue appears to be limited to Portfolio Grids that have video embedded, since our other Grids with standard HTML appear correctly.

    #965812

    Hey Andrew,

    Please send us a temporary admin login and login URL so that we can have a closer look. You can post the details in the Private Content section of your reply.

    Best regards,
    Rikard

    #966035
    This reply has been marked as private.
    #967539

    And just to give you an update, we have created a test page where the problem is replicated. The issue has persisted after the 4.4.1 update

    #967616

    Hi,

    Thanks for the update. I can’t reproduce the issue on my own installation. Did you add any custom modifications to the theme or external scripts? Please provide the FTP details in the private field.

    Best regards,
    Ismael

    #967944

    We haven’t made any modifications to the theme other than what’s in the QuickCSS area in the theme’s settings. The only thing I can think of that would affect theme files would be the “Insert Headers and Footers” plugin we have installed that just adds in some of our tracking and analytics scripts so it’s persistent when there are theme updates. But disabling the plugin and flushing the dynamic cache hasn’t resolved the issue.

    I did notice an error came up when I ran SiteGround’s PHP compatibility plugin. We’re running PHP 7.0.30, so I’m not sure if this message applies (and running 5.6.36 didn’t affect the issue).

    FTP information is included in the private section.

    #970913

    Hi,

    “Insert Headers and Footers” plugin we have installed that just adds in some of our tracking and analytics scripts

    Thanks for the update. Please disable the “Insert Headers and Footers” plugin temporarily. Move the analytics and tracking code in the theme’s Google Services panel.

    Best regards,
    Ismael

    #970915

    I’ve done that and it looks like the issue is still there

    #971179

    Hi Andrew M,

    This is a hypothetical issue, the /e modifier (the one that is being deprecated) is not used in that code, the code works fine.

    Best regards,
    Victoria

    #989973

    Hi,

    We had the same issue, after upgrading to Enfold 4.4.1, in our portfolio page some ‘_preview_text’ were displayed after the footer.

    We fix it temporarily by commenting wp-content/themes/enfold/config-templatebuilder/avia-shortcodes/portfolio/portfolio.php line 785

    //$params['text'] = get_post_meta( $id ,'_preview_text', true);

    Regards,
    Adam

    #990057

    Hi Adam,

    Great, glad you found a fix and sorry for the problems.

    Best regards,
    Rikard

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)

You must be logged in to reply to this topic.