Viewing 23 posts - 1 through 23 (of 23 total)
  • Author
    Posts
  • #1088709

    Hi,
    I want to rework / update the contents of my portfolio items on my website. But when I go into the backend and into the respective portfolio item, it is empty / content not visible. Though on the frontend everything is normally visible. How can that be? thank you for your advise,
    Maren

    • This topic was modified 5 years, 3 months ago by m1sturny.
    #1088853

    Hey m1sturny,

    Can you give us temporary admin access to your website in the private content box below, so that we can have a closer look?

    Best regards,
    Victoria

    #1088855

    How do I do that, Victoria?

    #1089281

    Could you please tell me how I do that? Thank you so much!

    #1089402

    Hi,

    Please create a new users with admin rights please, you can use (Email address hidden if logged out) for the email. Once the user is created then post the login details in the private content box of your reply here in the thread.

    Best regards,
    Rikard

    #1089434

    Thank you Rikard. I created the login. Please check the Portfolio section. When you click on the portfolio contents it is completely empty though in the Frontend everything is visible. If ever you find more things that are not ok, feel welcome to talk them through with me. I am not a professional and it is the first time I program a website myself in this complexity :-). .

    #1090091

    Do you have news for me? Thanks Maren

    #1090643

    Hi,

    Unfortunately not yet. Not a lot of what we can do for helping you out right now.

    Best regards,
    Basilis

    #1095334

    Hi,
    do you have news for me? Yours Maren

    #1096002

    Hi,

    Sorry for the problem and for the late reply. I see that you are hosting your site with wordpress.com, how exactly do we login to your site? I believe we need your actual account?

    Best regards,
    Rikard

    #1096169

    Hi, can you work with this link? See below… Thanks for your help, yours Maren

    #1097673

    Hi,

    We would like to apologize for the delay and thank you for your understanding.

    I tried to troubleshoot this issue but the login credentials you provided do not work for me. Would you mind checking once again and then send us working login credentials?

    Best regards,
    Vinay

    #1097843

    Hey Vinay and Rikard,
    sorry for making you trouble to log in. Please see further details in the private content part. Hope it works now.
    Yours Maren

    #1098424

    Hi Team,
    does it work now? Yours Maren

    #1098819

    Hi m1sturny,

    Please check now.

    Best regards,
    Victoria

    #1098936

    Dear Victoria, thank you for your approach. My problem is, that when I go into the portfolio entries they are empty. No personal text visible. So if you go on Portfolio entries, then for example “Künstler Support” and you klick “Bearbeiten” (edit) there is just the standard view of this section without ANY text or personal entry I did for the section. It is as if I never wrote anything into this section.
    Unfortunately I cannot send you a screenshot here.
    Can you help?
    Yours Maren

    #1099771

    Hi m1sturny,

    Is this a multisite installation?

    Best regards,
    Victoria

    #1099777

    What do you mean? I have two Sites with WordPress in one account But only one with enfold.
    Yours Maren

    #1100379

    Hi,

    Thanks for the update.

    The “Avia Layout Architekt” or the “Advance Layout Builder” was minimized, which is why it’s not visible. We enabled it back. (see private field)

    Best regards,
    Ismael

    #1100501

    Hi Ismael,
    thank you so much. What a stupid thing… I should have noticed it, but I simply did not know that you can minimize it… And I did not do it on purpose… thanks for your help, now my Enfold world is fine again…
    Yours Maren

    #1100823

    Hi Maren,

    Great, I’m glad that Ismael could help you out. Please let us know if you should need any further help on the topic or if we can close it.

    Best regards,
    Rikard

    #1101114

    Dear Rikard, thanks for your Email. You can close this issue. Thank you,
    Maren

    #1101297

    Hi Maren,

    Thanks for letting us know, I’ll close this thread for now then. Please open a new thread if you should have any further questions or problems.

    Best regards,
    Rikard

Viewing 23 posts - 1 through 23 (of 23 total)
  • The topic ‘Portfolio Content not visible in Menu’ is closed to new replies.