Tagged: ,

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • Author
    Posts
  • #810870

    Hi! Polylang is gaining popularity over WPML. Also from our experience it is more reliable and better in many ways.

    We understand that you can’t support all 3rd party plugins, but now enfold is keeping us to making the change from WPML to Polylang.

    Do you have plans to co-op with polylang to make it offially supported?

    #811534

    Hey Applari,

    Thanks for contacting us :)

    From other users’ experience i can say that Polylang is working fine with Enfold. You only need to set frontpage in Settings > Reading and not in Enfold theme options.
    If there are any other issues that you are having with Enfold and Polylang, please let us know.

    Even though we do not provide support for 3rd party plugins, we do not mind taking a quick look to see if it is something we can help :)

    Best regards,
    Yigit

    #823514

    I have a site being rebuilt with Enfold now and am facing an issue with the English /home/ page and SEO optimization. Since Polylang requires direct page matches, I cannot have a site root without /home/. Trying to sort this out but is there an option within the Enfold framework to fix this?

    Meaning I want to have a root URL of http://www.xyz.com and not http://www.xyz.com/home/. With Polylang it seems I cannot.

    #824211

    Hi,

    @crtdude Have you tried setting frontpage in Settings instead of Enfold theme options as i suggested above? If that does not help, please start a new thread under Enfold sub forum and attach temporary admin logins in private content field. Also, it might be a good idea to contact Polylang team as well, in case they already have a solution for it :)

    Best regards,
    Yigit

    #972702

    It would be nice if this Polylang could be supported.. the main issue seems to be loading portfolio items or posts via the masonry element (and probably all other dynamic post loading elements).

    Polylang seems to be gaining quite a lot of ground on WPML still (as it’s free and less of a bulky plugin)

    So pleeeeaaaseee ^_^ look into this

    #973456

    Hi,

    Thank you very much for the feedback!
    We will do go through that from our side!

    Best regards,
    Basilis

    #991162

    Hi Basilis,

    From my place, Polylang works well with loading portfolio items via the masonry. See this https://mekongtrails.com

    The issue at my site is that the 404 error pages does not get redirected to our appointed page. Do you have any solution overthere?

    Thanks,
    Hoang

    #991169

    Hi,

    Please try this code and add it to your child theme functions.php file:

    
    add_action( 'template_redirect', 'redirect_404_to_any_url' );
    function redirect_404_to_any_url() 
    {
        if ( is_404() )
        {
        	$url = 'https://mekongtrails.com/404';
    
        	$lang = pll_current_language('locale');
    	switch ($lang)
    	{
    		case 'en_GB':
    		$url = 'https://mekongtrails.com/404EN';
    		break;
    		case 'de_DE':
    		$url = 'https://mekongtrails.com/404DE';
    		break;
    	}
    
    	wp_redirect( $url ); 
    	exit;
        }
    }
    

    You need to replace https://mekongtrails.com/404 and https://mekongtrails.com/404DE with the url of your standard 404 page and https://mekongtrails.com/404EN with the url of English version of the 404 page.

    Best regards,
    Dude

    #991367

    You are super Dude, thanks for this great help,
    Best,
    Hoang

    #991675

    Hi,

    Glad we could help you :)

    Best regards,
    Dude

    #1091055

    Hallo,
    eben habe ich eine neue Seite mit Enfold angelegt und das Polylang-Plugin installiert. Das Problem ist, die Sprachen sind nicht aktiv im (Haupt)Menü zu sehen. Der Sprachumschalter wird nicht unter Design/Menüs/ angezeigt. Das einzige was ich finde ist ein Sprachumschalter-Widget, hier finde ich keine Möglichkeit es für das Menü zu aktivieren. Bitte kann mir da jemand weiterhelfen : )
    Herzlichen Dank schon mal + viele Grüße
    Gabi

    #1093223
    #1104975

    Dear Kriesi,

    I’m using Polylang and generally it works well with Enfold. However, I can’t find a way to switch the logo as set in the Enfold theme settings?

    Polylang does have the option to choose different images for different languages, but the Enfold logo option seems to only allow one image to be used for the logo.

    Thanks and best wishes,
    Richard

    #1105575

    Hi,

    @richardwilding: Using the “avf_logo_final_output” filter should work in your case. Use the polylang’s conditional function to switch the logo for each language.

    // https://kriesi.at/documentation/enfold/logo/#change-the-logo-image-on-some-pages

    Best regards,
    Ismael

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)

You must be logged in to reply to this topic.