Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #1077121

    I have some troubles with Polylang:
    Setting the blog page via the customizer and not via the Enfold settings works well but unfortunately the avia layout elements are not shown on the blog page anymore. Is there a workaround for a blog page with additional layout elements using enfold with polylang?
    Thank you for any help!

    #1078173

    Hey Daniela,

    Please post us your login credentials (in the “private data” field), so we can take a look at your backend.

    1. Install and activate ” Temporary Login Without Password “.
    2. Go to ” Users > Temporary Logins ” on the left-side menu.
    3. Click ” Create New “.
    4. Add the email address for the account ( you can use (Email address hidden if logged out) ), as well as the ” Role ” making that the highest possible and the expiry about four days
      ( do be sure that we have enough time to debug ).
    5. Click ” Submit “.
    6. You’ll now have a temporary account. Please provide us here in the private section the URL, so we can login and help you out.

    When your issue is fixed, you can always remove the plugin!
    If you prefer to not use the plugin, you can manually create a admin user and post the login credentials in the “private data” field.

    Best regards,
    Victoria

    #1078213

    Thank you Victoria, but this installation is on localhost…. I want to give Polylang a try before moving to the life site.

    #1079091

    Hi,

    Thanks for the update. If you set the blog page in the WordPress settings, then that page won’t be editable with the Layout Builder. Maybe you could try to use the Blog Posts element for your blog page instead?

    Best regards,
    Rikard

    #1079180

    Thank you, here is the life site: https://www.abol.ac.at/en/blog/
    (wpml is used for the EN version) as you can see, there are some additional layout elements to style the blog page and the Blog Posts element is used to display the blog entries. I cloned this site to localhost and tried to use polylang instead of wpml. The import from wpml to polylang worked well, but the blog page is not displaying any layout elements anymore. The blog page was assigned via the wordpress customizer and not via the Enfold settings. If I try to assign the blog page via the Enfold settings the languages are not recognized properly.

    If there is no solution, Polylang is not compatible with Enfold, if additional style elements are used for the blog page.

    • This reply was modified 1 week, 1 day ago by  Dani_.
    #1080706

    Hi,

    We have pushed an updated version which should be showing things properly.
    Do you want to check by updating Enfold?

    Best regards,
    Basilis

    #1080797

    GREAT, the update did the trick! Thank you very much!

    #1081068

    Hi,

    I’m glad this was resolved. If you need additional help, please let us know here in the forums.

    Best regards,
    Jordan Shannon

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

The topic ‘Polylang: blog page with avia layout elements’ is closed to new replies.