Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #1350346

    The pictures on the front page of my site will not load until you scroll down past them and then scroll back up.

    Please help.

    update: I had it set to pop up display on the image. I changed this to NONE. and the image appeared on load. Please advise how to fix this. I have animation on every image.
    ty.
    Pam

    http://www.photomagx.com
    Pam

    • This topic was modified 3 weeks, 1 day ago by  extraeyes.
    #1350378

    Hi Pam,

    I can’t see any problems on my end, did you get this working? If not, then please let us know how to reproduce the problem.

    Best regards,
    Rikard

    #1351182

    I stated that I set the images to animation-none and it fixed it on the front page but I have hundreds of pages set to animations and need it resolved.

    thank you

    #1351232

    Hi,

    Thanks for the update. Could you please link to a page where we can see the actual problem then?

    Best regards,
    Rikard

    #1351783

    On the very bottom of the page the blue guys on the left do not appear after scroll down then back up.

    The bottom one what will the weather be will not appear at all since it is so close to the bottom you cannot scroll past it then back up.

    thank you.

    Pam

    #1351787

    Hi,
    Thanks for the link to your page showing the error, I believe this is related to your plugin a3-lazy-load, please disable this plugin and clear your browser cache and check again.

    Best regards,
    Mike

    #1351848

    THANK YOU!!! YOU ARE A GENIUS. :) WE ARE ALL GOOD

    Pam

    • This reply was modified 1 week, 3 days ago by  extraeyes.
    #1351850

    Hi,
    Glad we were able to help, if you have any further questions please create a new thread and we will gladly try to help you. Thank you for using Enfold.

    Best regards,
    Mike

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

The topic ‘Pictures on home page not loading’ is closed to new replies.