Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Author
    Posts
  • #911670

    Hey guys

    Quick question about the password protected page (“Datenraum”).
    When entering the password, the page doesn’t load. It stays white and the domain says: chalchbrunne-gränichen.ch/wp-login.php?action=postpass

    I have to go press the back button or type in the website again, then I can access the page normally.
    You can try it our yourself if it’s not clear.

    Can you help me fix it? Thanks for your quick reply.

    Best regards,
    Aline

    #911916

    Hey Aline,

    Please post us your login credentials (in the “private data” field), so we can take a look at your backend.

    1. Install and activate ” Temporary Login Without Password “.
    2. Go to ” Users > Temporary Logins ” on the left-side menu.
    3. Click ” Create New “.
    4. Add the email address for the account ( you can use (Email address hidden if logged out) ), as well as the ” Role ” making that the highest possible and the expiry about four days
      ( do be sure that we have enough time to debug ).
    5. Click ” Submit “.
    6. You’ll now have a temporary account. Please provide us here in the private section the URL, so we can login and help you out.

    When your issue is fixed, you can always remove the plugin!
    If you prefer to not use the plugin, you can manually create a admin user and post the login credentials in the “private data” field.

    Best regards,
    Basilis

    #912153

    There you go

    #912261

    Hi,

    Thanks for the login details, though the page doesn’t seem to be password protected? It’s a draft as far as I can see, and I can preview it without any problems when logged in.

    Best regards,
    Rikard

    #912329

    That’s probably because you logged in and then looked at the page. Sometimes you don’t have to type in the password anymore.
    Don’t log into the backend and go straight to the page “Datenraum”. You’ll have to type in the password (see private content) and then let me know if the page is loading on your end.

    Thank you and best regards
    Aline

    #912619

    Hi Aline,

    That will only result in a 404 page, the page doesn’t have a URL since it’s not published yet. If the page is not published you can only preview it.

    Best regards,
    Rikard

    #912699

    Hi,

    The page is and has been published, you can see that in the backend. Also it used to work before, it only recently happened.
    When typing the password in, the page just goes blank and in the domain it says: chalchbrunne-gränichen.ch/wp-login.php?action=postpass

    #912944

    Hi,

    Have you used any plugin that modifies ll of those settings?

    Best regards,
    Basilis

    #913296

    Hi,
    No I haven’t installed any new plugins so not sure if one would just now cause a problem all of the sudden.
    I am using the plugin “Change Password Protected Message” which also worked fine from the beginning on.

    #913520

    Hi,

    I’m seeing the error now, did you try to deactivate all plugins to see if there is a conflict coming from any of them?

    Best regards,
    Rikard

    #994288

    Hey guys

    I’m coming to you again concerning the same problem mentioned above. You’ve said in your last post, you can see the error. Can you tell me what’s going on? I’ve tried deactivating plugins but haven’t noticed a change.

    When entering the password, the page is not loading, it leads me to this blank page:
    http://www.chalchbrunne-gränichen.ch/wp-login.php?action=postpass

    Thanks for your help.

    Best regards,
    Aline

    #994814

    Hi,

    I’m pretty sure it’s a server configuration issue. I tried to deactivate the plugins, switched to the standard twentyseventeen theme and created a simple password protected page ( http://www.chalchbrunne-gränichen.ch/?page_id=7226 ). Even then the password form redirected to a blank page with the url http://www.chalchbrunne-gränichen.ch/wp-login.php?action=postpass. I searched the wordpress forums and found some useful threads: https://wordpress.org/support/topic-tag/postpass/ – most of them indicate it’s a server configuration issue (htaccess, php version, etc.). Please talk to the server administrator/host and ask them to look into it.

    Best regards,
    Dude

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)

You must be logged in to reply to this topic.