Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #564168

    Hi,

    The Partner/Logo Element used to be full screen (from left to right) in Chrome and Internet Explorer and now is not? Also, the images appear to be the correct size in Chrome, but they are very large in IE.. any ideas? The only other thing I need help with is removing some of the spacing above and below the logos in this section. I tried margin-top and margin-bottom with negative numbers but didn’t have much luck.

    Website: http://www.texaselectricbroker.com

    (The area I am referencing about is right below the main image at the top.)

    Thanks!

    #564257

    Hey Chris!

    If your wanting it to go full width of the screen then use it in a grid row element.

    I checked in IE11 but they look fine. What operating system and IE version are you using?

    Regards,
    Elliott

    • This reply was modified 1 year, 10 months ago by  Elliott.
    #564345

    Hey Elliott!

    You are correct – I was using an older version of IE. Thank you! I was able to get the providers full screen with your recommendation of using the grid row element.

    The only other thing that is stumping me is the white spacing above and below the energy provider logos in the Partner/Logo element and how to get rid of the gray line below them. Any ideas?

    Thanks for all the help!!

    #564358

    Was able to figure it out.. thanks man!

    #565016

    Hey!

    Glad you got it sorted! feel free to get in touch with us if you have any questions.

    Thank you for using enfold.

    Best regards,
    Vinay

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

The topic ‘Partner/Logo Element Formatting Issues between Chrome and Internet Explorer’ is closed to new replies.