Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • #597368

    Hi,

    I’ve been working on my dev site and tried to add Google Font code (according to your instructions) to the functions.php in the Enfold Child theme. After I did it I got the following error:

    Parse error: syntax error, unexpected ‘:’ in /srv/www/vhosts/colorit.ch/subdomains/dev3/httpdocs/wp-content/themes/enfold-child/functions.php on line 15

    As I only added that code to the functions.php file I thought if I reupload the clean functions.php file, then the site would work again and I could login. Unfortunately I keep getting the error. I even removed the child theme and reuploaded it clean. No use. Removing it completely, same thing… is there anything else I can do?

    I’ve added the details if you’d like to have a look. Appreciate your help. Thanks so much.
    Corina

    #597374

    Hi Corina!

    i am trying to connect to the ftp but not possible.
    Please check the access.

    Cheers!
    Basilis

    #597377

    oh sorry, I think I got it wrong, see below.
    Thanks so much for your help Basilis.
    Cheers, Corina

    #597424

    Hi!

    Can u disable the child theme, activate back enfold and recreate the child theme?
    I can see it empty, which makes me wonder.

    Best regards,
    Basilis

    #597433

    Hi Basilis

    I can’t get into the WP-Admin anymore… all I get is this error.
    I’ve added the details below, maybe you have more success.
    Thanks so much
    Corina

    #598213

    Hi Corina,

    I’m having no luck connecting to FTP with the details you provided either unfortunately, could you check again please?

    Best regards,
    Rikard

    #598217

    Hi Rikard

    Did you use the domain without ftp? I had that wrong on the first post… see below the dropbox link. It’s a screenshot from my hosting account. This definitely works. I use those details.

    Thanks so much.

    #600057

    Hi,

    Those details worked. You had some extra characters in the code not belong there, I removed them and the site is working again.

    Regards,
    Rikard

    #600597

    Hi Rikard

    Oh thank you so much. Where were the extra characters? As I uploaded a fresh version of the functions.php from the original file download of the child theme?

    Thanks so much for your always amazing support. So much appreciated.
    Kindest Regards
    Corina

    #600608

    Hi!

    You are most welcome :) I’m glad we could help you fix it.

    According tot he error log it should have been in the functions.php

    Parse error: syntax error, unexpected ‘:’ in /srv/www/vhosts/colorit.ch/subdomains/dev3/httpdocs/wp-content/themes/enfold-child/functions.php on line 15

    Cheers!
    Vinay Kashyap

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)

You must be logged in to reply to this topic.