Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #859942

    Hello,

    the pagination is not working on the search results page. A cklick to “page 2” or 3 causes a 404.error. I tried without success:

    • Disable all plugins
    • Activate Enfold-Staandard instead of Enfold-Child

    What helps:

    • Activate another WP-Standard-Theme (2017)
    • With Enfold: Change the permalink structure from /postame/ to simple /?p=123

    How to repair this?

    Best regards,
    Günter

    #860012

    Hey Günter,

    Please, may you provide to us your website link and the WP and FTP credentials?

    Best regards,
    John Torvik

    #860071

    Hello John,

    here are the login credentials.Search terms with a lot of results are e.g. Lehrer or Gesundheit.

    Best regards,
    Günter

    #860351

    Hi,

    I de-activated all active plugins and it works fine now. Please try re-activating them one by one to find the culprit.

    Best regards,
    Yigit

    #860441

    Hello Yigit,

    thank you! This problem is solved, some new arised.

    1) The plugin Beautiful taxonomy filters caused the problem. But I have about 800 entries in custum-post-type “material” and 200 in CPT “organisation”.With this quantities I need really urgently the option, ro filter the content by taxonomies.Can you recommend an alternative tool, which works with enfold?

    2) As long, as the plugin was active, a modification of taxonomy-archives and the links (enfold_child/functions.php, line 399) works fine. It changed the taxonomy-archive-url from /taxonomy/term/ to /custom-post-type/taxonomy/term/. This was important, because some taxonomies are assigned to two different post-types and the post types need different layouts and sidebars.

    With two separated archives like /material/tax/term/ and /organisation/tax/term/ I got only the intended entries from one CPT. And I could allocate the appropriate templates with archive-material.php and archive-organisation.php. Now, a click on “/term/” (in post-meta-infos) opens entries from “material” AND “organisation”.

    How can I solve this Problems?

    Best Regards,
    Günter

    #860459

    Hi Yigit,

    all problems are solved! It was only a question of the plugin-settings.

    I disabled “Avia Framework” under “Use for these Post Types”. And I uncheck “Enable conditional dropdown values”, because this is described as “beta feature”. Whatever effected the troubles, now everything works fine.

    You may close this thread as solved.

    Sorry for wasting your time and thank you!
    Günter

    #860603

    Hi Günter,

    Glad you figured it out and thanks for sharing your solution!

    For your information, you can take a look at Enfold documentation here – http://kriesi.at/documentation/enfold/
    And if there are features that you wish Enfold had, you can request them and vote the requested ones here – https://kriesi.at/support/enfold-feature-requests/
    For any other questions or issues, feel free to post them here on the forum and we will gladly try to help you :)

    Best regards,
    Yigit

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

The topic ‘Pagination is broken on Search results page’ is closed to new replies.