Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #1197995

    Support for my plugin found several theme issues and missing hooks in the theme. In addition, he suggested contacting you as this would be the theme issue. Please take a look at the attached picture.

    Problem:
    My page works fine when I only use [fpd], however, when I put in [mspc] and [fpd] then my page crashes. This happens just for page if I do the same for a single product everything works as it should. I also included pictures.

    I would kindly ask you to check whether is this true and let me know what is the issue and how can we fix it.

    Thank you very much!

    pictures: https://we.tl/t-80ysoZjcKa

    #1199260

    Hey smrkolj,

    Thank you for the inquiry.

    Could you enable the debug mode so that we can check for errors if there’s any?

    // https://wordpress.org/support/article/debugging-in-wordpress/#example-wp-config-php-for-debugging

    Are you using the Advance Layout Builder? Is it working properly when you put the shortcodes in the default editor?

    Please note that we don’t provide support for third party plugins as stated on our support policy, but we’ll try to help as much as possible.

    Best regards,
    Ismael

    #1199265

    I solved this by using the product for a button “make your own” in the menu and not as a page.

    Thank you anyways.

    #1199516

    Hi smrkolj,

    Glad you got it working for you! :)

    If you need further assistance please let us know.

    Best regards,
    Victoria

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.