Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #1029726

    Hi there,

    on one of my pages, some settings I have do not work.

    I have a widget area to show the menu, which no longer works

    I also wanted to add social sharing to the 3/4 column under the text on this page, but that too no longer works.

    #1030657

    Hey Lara,

    To be clear – you have added a custom widget section, on your header area?

    Best regards,
    Basilis

    #1030663

    Hey Basilis,

    Yep, I have a widget area for a sidebar menu which links to my news posts.

    The posts and News and Media page used to look the same.

    Lara

    #1031681

    Hi,
    Sorry for the late reply, I took a look at your pages and see that on the page that has the errors, I see that your contact form in the gray section has been squeezed into a area that is 10% wide by this css:

    .page-id-28 .avia-builder-el-7 {
      width:10% !important; 
    }

    I commented this rule out for you, so the form now shows correctly.
    But as for the widget area, on the post that you say is correct, there is a “widget area element” showing the latest posts, and on the page that is not right, there is not this widget area or the “social share buttons” element.
    In your post above you said they are two pages, but one is actually is a post, perhaps you have made a mistake in your links above? Please advise.

    Best regards,
    Mike

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.