Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #1131417

    Hi
    I have a site with a lot of photo galleries, and it loads a bit weird.
    I get a default font before the headlines load, and icons before the photos.
    Is there any way to avoid this? Can you see what is causing this?
    thanks
    Nancy

    #1132098

    Hey Munford,

    Have you enabled any cache plugin or any optimisation of the theme?

    Best regards,
    Basilis

    #1132126

    yes I am using swift, and am enabling merging and compression
    just cleared the cache. maybe it’s better?

    • This reply was modified 10 months, 1 week ago by  Munford.
    #1132627

    Hi,

    Thanks for the update, what happens if you disable Swift or change the settings in the plugin?

    Best regards,
    Rikard

    #1133008

    I’m not sure what to change in the settings. I think it’s improved but I still see a font change when it loads.
    Is there a different/better caching plugin that I should be looking at? I see Enfold suggests WP super cache or comet cache?
    thanks for your help
    Nancy

    #1133967

    Hi Nancy,

    A lot of users here use Autoptimize and WP super cache, you can try using them too.

    Best regards,
    Victoria

    #1133984

    thanks I will

    #1135023

    Hi Munford,

    Glad you got it working for you! :)

    If you need further assistance please let us know.

    Best regards,
    Victoria

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.