Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #1129382

    We have an animated header on the front page in Revolution Slider with two slides – a background image that loads with a space above it, and the site title and tagline which slides up into the space above it. It should then become static and remain as the page header, but ever since the 6.0 update, although the slider works correctly, the page content (posts) has loaded in front of the header instead of below it. I didn’t build the slider and I am not familiar with the plugin, but I do know how to enter a break, so I tried that in a code section between the Revolution Slider block and the posts block. I also tried adding a whitespace divider block between the two, and an entire grid row, none of which had any effect. Can you help with this?

    #1129409

    Hey kgalatz,
    Thank you for the screenshot and the link, but I can not recreate your error as shown in your screenshot, for me the header/menu is fixed and the slider/content scrolls up.
    Please see the screenshot in Private Content area.
    Is there something I need to change to see the error?

    Best regards,
    Mike

    #1129415

    I rolled back the update to Revolution Slider to the pre 6.0 version. If you update the plugin, you’ll see the problem.

    #1129429

    Hi,
    The dev team created a beta version of Enfold to correct some issue with the Revolution Slider not displaying correctly, this may also correct this issue too. Please try the version in the Private Content area.

    The easiest and safest way to test this version is to rename your current theme to “enfold-old” via ftp then upload the new “enfold” via ftp and check that your site is working correctly.
    If this helps and you wish to use it you can delete the “enfold-old” via ftp, (not the WP theme page)
    If it doesn’t help and you wish to roll-back to the old version, it’s easy to do, simply rename the new “enfold” to “enfold-new” via ftp and then rename “enfold-old” to “enfold” then refresh your page.
    Please don’t try to overwrite the theme folder, as this will leave old files behind and cause errors.

    Best regards,
    Mike

    #1130110

    OK, that worked. I was able to update Revolution Slider to the latest version and the slider is loading correctly above the content instead of behind it. However, there is now a large vertical whitespace between the slider and the content (blog posts) below it in Tablet and mobile view. – it is a full screen length in mobile view.

    #1130188

    Hi,
    Thank you for the feedback, to correct the white space, Please try this code in the General Styling > Quick CSS field or in the WordPress > Customize > Additional CSS field:

    @media only screen and (max-width: 1238px) { 
    #top.home #layer_slider_1 {
    	min-height: 0 !important; 
    }
    }

    After applying the css, Please clear your browser cache and check.

    Best regards,
    Mike

    #1130515

    That did it! Thank you!

    #1130557

    Hi,
    Glad we were able to help, we will close this now. Thank you for using Enfold.

    For your information, you can take a look at Enfold documentation here
    For any other questions or issues, feel free to start new threads in the Enfold forum and we will gladly try to help you :)

    Best regards,
    Mike

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

The topic ‘Page content loading in front of Revolution Slider slideshow instead of below it’ is closed to new replies.