Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #1122832

    Hi,
    I have an code error message when display frontpage.
    Please see the url : http://www.ygr-wp.com/2.jpg
    I see the error_log
    [29-Jul-2019 07:28:44 UTC] PHP Notice: Undefined index: box_class in /home/ygrwp/public_html/wp-content/themes/enfold/header.php on line 19
    [29-Jul-2019 07:28:45 UTC] PHP Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/ygrwp/public_html/wp-content/themes/enfold/includes/helper-assets.php on line 330
    [29-Jul-2019 07:28:45 UTC] PHP Notice: Undefined index: backend_colors in /home/ygrwp/public_html/wp-content/themes/enfold/functions-enfold.php on line 797
    [29-Jul-2019 07:28:45 UTC] PHP Notice: Undefined index: backend_colors in /home/ygrwp/public_html/wp-content/themes/enfold/functions-enfold.php on line 797

    I don’t chance any Enfold code in the past, how to fix it?

    Best regards.
    Thomas

    #1122965

    Hey thomasvr4,

    What is this ?1 on your URL?

    Best regards,
    Basilis

    #1123414

    Dear Basilis

    Some people told me http://www.ygr-wp.com my website shows 404 not found.
    url : http://www.ygr-wp.com
    I check the frontpage in Enfold, and it shows : This page is currently selected to be displayed as custom 404 page. (Set in Enfold » Theme Options). (Change)
    url : https://www.ygr-wp.com/3.jpg

    I tried to duplicate the frontpage and delete the old one, but the error is still there.
    I think maybe is because the frontpage has some code error. How to fix it?

    Best regards.
    Thomas

    #1123731

    Hi Thomas,

    Thanks for the update, so your front page is set as your custom 404 page? If so then please try to change that to a dedicated 404 page instead, that should remove the problem.

    Best regards,
    Rikard

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.