Tagged: ,

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #1054809

    Hi, I am trying to set the passing on the column to 30px for example, but after I click safe and go back to it, it gets reset to 0px.
    Below is the link to the page. Below the image is a 1/1 column with a text box inside it.
    I am trying to set the width the padding so the text is a bit away from the edges.

    I set it and then it goes back to 0px . update the page, see no results!
    Appreciate any help

    #1055574

    Hey c_srishti,

    Can you give us temporary admin access to your website in the private content box below, so that we can have a closer look?

    Best regards,
    Victoria

    #1055655

    Hi Victoria,
    My details are in the private box below.

    I also have a couple other threads I have been hoping to get an answer for. Ths is really urgent. I hope you can please reply to those as well.

    I really need to get this project finished asap, and I am having the above roadblocks with the theme.
    Please help.
    Srishti

    • This reply was modified 1 year, 6 months ago by  c_srishti.
    #1055769

    Hi,

    Thank you for the credentials. I checked for the padding issue on the columns and was able to successfully set up 30px padding on the columns.

    Please check the screenshot below. Once you click on the column and go to the layout tab, uncheck the options “Apply the same value to all?” (unless you require top and bottom padding) and set 30px padding to the left and right.

    I have verified this works by setting different padding values and I assure you that there is no issue with the theme.

    I believe what happened earlier must be related to browser cache. You may not see the changes until the cached files are cleared in your browser.

    Please perform the below steps to clear the browser cache:

    1. Disable “merging and compression” for CSS and JS files from Enfold > Performance.
    2. If a caching plugin is installed check the plugin settings and clear the cache and deactivate the plugins for testing purpose.
    3. Hard refresh by pressing Ctrl + Shift + F5 on your browser or press the F12 key to open chrome dev tools and right click on the refresh button and select “Empty Cache and Hard Reload”.

    I’m sorry you had to wait on the other tickets but don’t worry we answer all tickets in the queue, some may take more time depending on the issue. Trust me it will not take much time :)

    Best regards,
    Vinay

    #1056891

    thank you very much Vinay! It seems to be working perfectly!!!!

    #1056913

    Hi,

    I’m glad this was resolved. If you need additional help, please let us know here in the forums.

    Best regards,
    Jordan Shannon

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

The topic ‘padding on a "layout elements" column’ is closed to new replies.