Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #561124

    Hello there,
    I am using using the content element “blog posts” on my blog page, and I am telling it to display 4 posts per page, but the blog keeps showing all entries. What can be the problem here, can you help me out?
    Thanks a lot in advance!!

    #561391

    Hey Cornelia!

    Please go to Enfold theme options > Blog Layout > Blog Layout and make sure that you chose to use Advanced Layout Builder to create your blog page.

    Regards,
    Yigit

    #561441

    Hi Yigit,
    thanks for the quick answer. That option is already chosen there. So that’s not the issue. Any other idea?

    best regards,
    Cornelia

    #561443

    Hi!

    Do you mind creating a temporary admin login and posting it here privately so we can look into it?

    Regards,
    Yigit

    #563138

    Hi Yigit,
    sorry for the delay. Below I send the admin login. Let me know if you need anything else, and of course if you find out what the problem is.
    Thanks a lot in advance!
    Cornelia

    #563147

    Hey!

    I edited your page and there was no category selected on your element. I chose all and it does work fine now. Please review your website now

    Regards,
    Yigit

    #563308

    thank you very much! Wouldn¨t have it figured out by myself. Great help!

    BR Cornelia

    #563320

    Hi!

    You are welcome!
    For your information, you can take a look at Enfold documentation here – http://kriesi.at/documentation/enfold/
    And if there are features that you wish Enfold had, you can request them and vote the requested ones here – https://kriesi.at/support/enfold-feature-requests/
    For any other questions or issues, feel free to post them here on the forum and we will gladly try to help you :)

    Regards,
    Yigit

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

The topic ‘number of blog posts doesn't correspond’ is closed to new replies.