Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #1371505

    Hi,

    Was having issues with whitespace padding again from this thread and remembered needing to update was part of the problem with the logo.

    Realized my Enfold was out of date. Bought a new license and renewed support, went to manually install zip file, but got an error

    “Unpacking the package…

    Installing the plugin…

    The package could not be installed. No valid plugins were found.

    Plugin installation failed.”

    Looking for help to

    1. Get latest 5.0 version up (mine is 4.5) and
    2. Finally get the whitespace header padding issue resolved for good

    Tried custom code but wasn’t working

    Thanks!

    Dave

    • This topic was modified 1 year, 8 months ago by dtilley63.
    #1371520

    Hi Dave,

    It’s not a plugin you are trying to install, it’s a theme. Did you register your theme license? If not, then please refer to this: https://kriesi.at/documentation/enfold/theme-registration/. If the update should not come through via the theme backend, then please try to install and configure this plugin: https://envato.com/market-plugin/

    Best regards,
    Rikard

    #1371521

    Ahh okay I see. Yea for some reason I didn’t have that market plug in to get the update.

    I just downloaded the market plug-in, added my new license key, and updated to the latest version, which did solve the heading padder issue!

    Where can I find a review of all the theme updates so I can know incase things change on my website?

    Thanks for your help!

    – Dave

    #1371526

    Hi,
    Our Change Log is here.
    Unless there is anything else we can assist with on this issue, shall we close this then?

    Best regards,
    Mike

    #1371530

    Got it thanks! All set thank you :)

    #1371535

    Hi,
    Glad we were able to help, if you have any further questions please create a new thread and we will gladly try to help you. Thank you for using Enfold.

    Best regards,
    Mike

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘"No Plug In Found"’ is closed to new replies.