Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #1365972

    Hi!

    A newly created portfolio is displayed in the portfolio grid only in Safari, not in Chrome, Firefox, Edge and Brave. Not even after clearing the cache. What can be the cause?

    Best regards

    Morcy

    See PM!

    #1365985

    Hey Morcy,

    Thanks for the login details. I’m not sure on which page we can see the actual problem, could you link directly to the page in question please?

    Best regards,
    Rikard

    #1365989

    Hello Rikard,

    /band-galerie/ >> Portfolio “Kontrast Görlitz 1975”

    Regards

    Morcy

    #1366005

    Hi,

    Thanks for the clarification. I see it fine on my end using Chrome though, please see screenshot in private. Did you try checking in an incognito/private browser window?

    Best regards,
    Rikard

    #1366010

    No. But the portfolio is not displayed in private mode either (Chrome and Firefox), not even in Safari on iPhone 14 Pro.

    Regards Morcy

    #1366026

    Hi,

    I can’t see any problems on my end. I’ve checked in both regular and private browser window, and on two different machines using different networks. How can we reproduce the problem you are seeing on your end?

    Best regards,
    Rikard

    #1366066

    Hi!

    The mystery is solved: All new portfolios are now also displayed in all browsers. The cause was with the host and its server. Thank you very much for the unnecessary effort you made.

    Best regards

    Morcy

    #1366106

    Hi Morcy,

    Thanks for the update, we are glad that mystery is solved :)

    Let us know if you have any other questions and enjoy your weekend!

    Cheers!
    Yigit

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

The topic ‘New portfolio is not displayed in the portfolio grid.’ is closed to new replies.