Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • #1153651

    Hi guys,

    Please check out my website in IE & FF. As you can see the active-page indicator is very shaky when scrolling. Can somebody please take a look? All necessary private data is below.

    Here is what I know:
    A. It’s a onepager with custom-id’s. In other words all links in the navigation link to the same page, but different parts of it.
    B. I’m using 2 navigations. 1 for desktop, 1 for mobile. This using the Enfold settings.
    C. The ‘Team’ section on this page has 2 versions. 1 is shown only on desktop. The other is show only on mobile.

    –> I think the shaky navigation is possibly linked to B or/and C.

    Thanks for the support.

    #1154897

    Hey mynick,

    Thank you for the inquiry.

    Try to replace the anchor name in the href attribute value of the “Welkom” menu item with the ID of the first slider in the page, so instead of “#top” the anchor name would be “#full_slider_1”. Of course, you can apply a custom ID to the slider if you wish and use it instead of the automatically generated default ID. Make sure that the custom css class and ID fields are enabled in the Enfold > Layout Builder panel.

    Best regards,
    Ismael

    #1156038

    Hi Ismael,

    Thanks for the reply. It’s not working tho.. I tried to add the id “#full_slider_1”. The navigating still works, but is, as mentioned, very shaky.

    Screenshot:

    View post on imgur.com

    Other suggestions?

    #1157086

    Hi,

    Thank you for the update.

    The site is down when we visited it again. Are you doing some improvements in the server?

    // https://www.isitdownrightnow.com/vanderavoirt.be.html

    Please update us once the site is back so that we can inspect the navigation again.

    Best regards,
    Ismael

    #1157831

    Hi Ismael,

    Sorry for inconveniece. Something was wrong the DNS.
    Would you mind checking the navigation again? The error still persists.

    Thank you!

    #1158084

    Hi,

    Thank you for the update.

    We can still reproduce the issue on our end. Did you add any modifications to the site — custom scripts or anything? Temporarily, you can use the following css code to remove the “active” style from the “Welkom” menu item.

    .html_header_sidebar #header .av-main-nav #menu-item-288.current-menu-item > a {
        border-left: 0 !important;
    }
    
    .html_header_sidebar #header .av-main-nav #menu-item-288.current-menu-item > a .avia-menu-text {
        color:inherit;
    }
    

    Best regards,
    Ismael

    #1158411

    Hi Ismael,

    I honestly did not add anything special. The website barely has any plugins, no custom scripts, nothing, …
    Your solution does not work either :/

    #1159030

    Hi,

    Thank you for the update.

    The “current-menu-item” class attribute of the active menu item is being toggled at regular intervals while scrolling. It’s not happening on our installation by default, so it’s probably an issue with a plugin or a custom modifications in the theme. Can we access the file server? We would like to debug the menu script.

    Best regards,
    Ismael

    #1159033

    Hi Ismael,

    You can for sure. What do you need to get access to the server?

    Thanks for the help, btw!

    #1159054

    Hi,

    You’re welcome. We need an FTP login account and keep the WP account available so that we can test it properly. Do you have a staging or development version of the site?

    Best regards,
    Ismael

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)

You must be logged in to reply to this topic.