Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • #991786

    I use a fullscreen slider at the top of 3 of my pages that no longer load. All a viewer sees is white space. Please help me fix it.
    Welcome – 3 pictures that rotate
    Services – 1 picture
    Employment – 1 picture

    Thank you!

    #991871

    Hey Dana2225,

    Thank you for using Enfold.

    The site seems locked.

    abridgetoachievement.com – Access Denied

    Error code 16
    This request was blocked by the security rules

    Incident ID: 726000570499841592-1116647946039198622

    Please contact your hosting provider.

    Best regards,
    Ismael

    #995801

    I’m sorry! I’ve included updated login info below. I’ve tested it, so it should work for you.

    Thank you for your help!

    #995829

    Hi,

    I’m getting the same error as Ismael unfortunately, are you blocking country IPs?

    Best regards,
    Rikard

    #996186

    I’m not sure if the problem is with the fullscreen slider or the layer slider or both. I don’t have a tablet, so I can’t check that. Here’s what I see on my computer and my phone:

    Welcome – Top – Doesn’t work on either computer or phone.
    Welcome – Bottom – Works on both computer and phone.
    Services – Top – Doesn’t work on computer. Does work on phone.
    Services – Bottom – Doesn’t work on computer. Does work on phone.
    Employment – Top – Doesn’t work on computer. Does work on phone.
    Employment – Bottom – Doesn’t work on computer. Does work on phone.

    #996468

    Hi Dana2225,

    Best regards,
    Victoria

    #996514

    I appreciate your response, but I have no idea what to do with this information in order to fix the problem.

    The sliders are on the Welcome, Services and Employment pages. There isn’t any slider on the Contact page at all.

    I just changed the contact page to be a link a few days ago. The problem with the slider started well before that.

    I would be so grateful if you would tell me how to fix the problem.
    Thank you!

    #996540

    Hi,

    Thanks you for the update.

    We had to shortened the URL of the secondary menu and the contact menu item with bit.ly, because one of the scripts perceives those URLs as invalid. The slider is working properly now.

    Best regards,
    Ismael

    #996563

    I was just on my website doing a different update and saw that everything was magically working again!

    Thank you SO much! You are the BEST!!!!!!

    #996596

    Hi,

    Awesome! Glad we could help!

    Please take a moment to review our theme and show your support https://themeforest.net/downloads
    Don’t forget to bookmark Enfold Documentation for future reference.

    Thank you for using Enfold :)

    Best regards,
    Ismael

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)

The topic ‘My fullscreen slider stopped loading’ is closed to new replies.