Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • Author
    Posts
  • #559100

    Hi there,
    sorry for my English.
    when I click on the columns to move foreword to the next page I stay always on the front page.
    Need your help with this bug please!

    Thank you,
    Noy

    #559426

    Hey Noy!

    I’m not sure what you are referring to as columns.

    Navigation on your website seems to be working just fine on my end.

    Best regards,
    Dake

    #560115

    Hey!
    When I’m on the front page of my website and I want to go back to older posts on a different page I can’t do it and I stay at the front page.

    Hope it’s more clear right now.
    Thanks.

    #560127

    Hey!

    Please provide us with a link to access your backend or disable any security plugins you currently have enabled so we can check your backend.

    Regards,
    Dake

    #560731

    Hey again!
    I’m not sure what backed is..
    Writing you a user name and password for the site in the private content.
    If you need something else please let me know.

    #560732

    Oh and about the security plugin I have the akismet plugin with his latest update

    #560771

    Hi!

    Please update to latest enfold, that will solve your issue, most probably.

    Let us know if you deal more issues after

    Best regards,
    Basilis

    #565061

    Thanks.
    I did it yesterday, but still.. cant go back and see older posts.
    Any idea way this is happening?

    #565960

    Hi,

    I tried logging in but I got a 403 error, do you have any IP restrictions active on the page?

    Best regards,
    Rikard

    #566774

    Yes, but just if you’re trying login too many times with wrong password.
    Try again with the new password in the private content.

    Hope it will work now, thank you!

    #566916

    Hi,

    Ok, but that is not the error I’m getting, I’m restricted from accessing the login page (in private)

    https://en.wikipedia.org/wiki/HTTP_403

    Best regards,
    Rikard

    • This reply was modified 4 years ago by  Rikard.
    #571291

    I need your IP , maybe there is obstruction to your IP.

    #571307

    Try loog in now, I think it will work

    #572322

    Hey!

    Kriesi is aware of this issue and currently working on it. Actually it’s more about a WordPress issue itself, so we need to wait for a new WordPress upgrade.

    Until then you can try to follow these instructions: https://kriesi.at/support/topic/pagination-not-working-after-wordpress-4-4-1-and-enfold-3-4-7/#post-565212

    Cheers!
    Andy

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)

You must be logged in to reply to this topic.