Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • #1270431

    Hello – the mobile menu on my site is not displaying. It’s been working fine and I haven’t changed any settings recently.

    #1270451

    I can confirm this problem is happening on all of my enfold sites.

    If you set an alternative mobile menu in the theme panel it does not work. This has caused a major problem with some of my websites.

    Please can you advise asap!

    #1270452

    @thinkjarvis – did you just update your theme? I’m pretty sure I did not and I’m running the latest. Glad to know it’s not just me.

    #1270457

    Update –

    Install the JQuery Migrate Helper Plugin, go to tools and enable legacy support. This is a temporary workaround until the team at enfold find the bug.

    Using the Jquery Migrate Helper.

    Here is a log file from the migrate plugin

    There is a problem with the avia_meag_men.js compatibility with the latest 5.6 WP update.
    2021-01-05 17:07:22 jQuery.fn.attr(\’checked\’) might use property instead of attribute Theme: enfold/framework/js/avia_mega_menu.js /wp-admin/nav-menus.php

    • This reply was modified 5 months, 2 weeks ago by  thinkjarvis.
    #1270465

    So I installed Jquery Migrate Helper plugin. But I do not see “go to tools and enable legacy support.” Can you let me know where exactly I should find that?

    Thanks!

    #1270469

    in wp-admin
    Click tools from the left hand menu
    click jquery migrate
    selected legacy from the dropdown
    untick the other tickboxes.
    Click save.

    #1270471

    Now I see. Thanks!

    And now the next step is to see what comes up in the “logged deprecations” tab, correct?

    From your other replies, it seems like you’ve spoken to their support team and this is a known issue? I’m wondering if rolling back a theme update is a possible solution in the meantime.

    Thanks so much for the help.

    • This reply was modified 5 months, 2 weeks ago by  damon129.
    #1270473

    Its not the theme version.
    WP 5.6 is the problem as it removes support for the older Jquery version. So its best to use this work around in the meantime.

    The team at Enfold need to investigate to find the bug. Not sure if the Enfold team are looking into this yet as it has not been added to the upcoming fixes thread.

    I have gone through all of my Enfold sites and it affects about 8 of them. The rest dont use an alternative mobile menu.

    I have replied to a couple of other threads raising the same issue. I am waiting an update from the Enfold team now to confirm it is on the bug fix list.

    I hope that your site is now running as expected :)

    #1270475

    Ok, I understand the situation now. Thanks for the clarity and help. My site is working as it should now. :)

    #1270533

    Hi,

    I’m glad this was resolved. If you need additional help, please let us know here in the forums.

    Best regards,
    Jordan Shannon

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)

The topic ‘Mobile menu not displaying’ is closed to new replies.