Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #731191

    Hi Kriesi Team,
    I am building a site based on photography demo and a child theme.
    In the masonry gallery there are unwanted spaces between images, despite the “no gap” option is activated. When a page is loading, the gaps of appr. 5px are there. Upon resizing the browser window the gaps vanish.
    For the masonry gallery I am using the following settings:
    – 3 images
    – 3 columns
    – no option to view additional images
    – flexible masonry
    – no gap
    – overlay deactivated
    – lightbox linking active

    Thanks for helping out.

    #731466

    I forgot to write: Just click on one of the brands on the home page.
    Thanks

    #732226

    Hi,

    I can’t see any gaps at all (see screenshot in private content). Can you provide us screenshots please?
    Don’t forget to clear your browser cache + hard refresh a few times.

    Best regards,
    Andy

    #732246

    I tried different browsers and cleared the caches of all browsers a few times. It’s on desktop browsers chrome, firefox, safari (mac), not on touch devices. Please see screenshots in Private Content.

    #733512

    Hi,

    links you’ve provided do not work anymore. Can you check please?

    Anyway, as shown in my screenshots there are no gaps for me. Please check on a different computer as well.

    Best regards,
    Andy

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.