Tagged: 

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #1071705

    Hi there,
    first of all, using Enfold is really a pleasure. But with a clients site we have a little problem again. It may be because the client wants to have some special things, which may cause the problems.
    It’s a photographers site, where your support helped us excellently in some other ways:

    https://kriesi.at/support/topic/masonry-gallery-open-external-link-in-a-new-window/

    So there are special codes already on the website, changing the behaviour of the gallery. Unfortunately we encountered now, that the images from the many, many galleries don’t open in a lightbox but only in this way: one single image in one new page (but it should open in a lightbox with arrows to navigate). We assume that behaviour comes from a code snippet (but we really don’t know what causes the problem).

    Could you please help us, that the images will open up in the lightbox again, where you can navigate to the next image?

    Thank you very much in advance.
    Renko

    PS: In the private content you’ll receive some further necessary informations.

    #1071710

    Are you using a child theme and have your own header.php?

    Try copying it over to your child theme.

    #1071737

    Thank you for your answer.
    Yes, we are using a child theme and had now moved the header.php to the child theme. But unfortunately nothing happens …

    #1073718

    Hi,
    Sorry for the late reply, I took a look at your site and settings and found that your lightbox setting was disabled, or un-checked:
    2019-03-02-134235
    I enabled it for you and now your galleries open in a lightbox, please check.

    Best regards,
    Mike

    #1084512

    Hi Mike,
    thank you for your effort. Sorry for the late answer, your reply got lost in my spam-folder …

    #1084576

    Hi,
    I assume this solution was successful and we can close this now. Glad we were able to help, Thank you for using Enfold.

    For your information, you can take a look at Enfold documentation here
    For any other questions or issues, feel free to start new threads under Enfold sub forum and we will gladly try to help you :)

    Best regards,
    Mike

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

The topic ‘Masonry Gallery: Image doesn’t open in lightbox’ is closed to new replies.