Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #438225

    Hi,
    When I add these co-ordinates 54.616838, -1.071108 using the Google Map element within the page Layout Builder the marker appears on the map but in totally the wrong part of the world and in the water! Yet the marker is correct on Google Maps and http://www.doogal.co.uk/LatLong.php Have you come across this before and what can I do to stop it? I do have two other markers and they appear correctly for their respective locations.

    Thanks

    #438975

    Hey!

    Can you please post the link to your website?
    Have you tried de-activating all active plugins and check if that helps?

    Regards,
    Yigit

    #439612

    Hi,

    Website link is http://www.hydrofitalliance.com/contacts/

    How can active plugins affect a third marker?? The map and two markers appear correctly it is just the third one.

    Thanks

    #439998

    Hey!

    For some coordinates the google maps have trouble for some reason, https://kriesi.at/support/topic/ (Purchase code hidden if logged out)(Purchase code hidden if logged out) -longitude-and-latitude/#post-346638. Perhaps the address you used is not integrated into their geocoder database or there is a typo or something similar. If you use an address right next to the one you used it should work. We haven’t been able to figure out why that is yet.

    As an alternative you can try using a google maps plugin or just create your map on the google maps site and copy the embed code it gives you.

    Cheers!
    Elliott

    • This reply was modified 4 years, 2 months ago by  Elliott.
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.