Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #1061745

    Hi there!
    1. I’m struggling to get my main menu fonts to show up in the Burger Menu flyout on Mobile and Tablet devices.
    2. On tablet in landscape mode the main menu shows up, which is fine, but I can’t get the fonts to change either.

    I would like the main menu font to be ‘Abel’.

    Thanks is advance for the great support!

    #1062154

    Hey LesleyJean,

    The font in your menu is Abel on my end, please clear your browser cache and reload the page if you are not seeing that on your end.

    Best regards,
    Rikard

    #1063399

    Hey Rikard!

    Thanks for following up. It’s still not showing up on my end on mobile or the tablet in the burger menu. Even after clearing out the cache. My client is still seeing it without the correct fonts on her devices as well. Desktop is fine, it’s just the smaller devices it doesn’t show still.

    Thanks in advance!

    ~L

    #1063882

    Hi,

    Thanks for the update, though I see Abel being used in both the desktop and mobile menu on my end. Did you try using an incognito window in Chrome on your mobile devices?

    Best regards,
    Rikard

    #1064960

    Hi Rikard!
    I’ve checked on my mobile incognito and am not seeing the Abel font. See attached screenshot and link to Google fonts Abel to see the difference between the two. It shows up as Abel in the main menu on desktop just fine, but mobile and tablet is where the issue is still. I’ve cleared cache, history, etc, hard refreshed and incognito-ed without success.

    Abel Link- https://fonts.google.com/specimen/Abel

    Tablet Landscape:
    Tablet Landscape

    Tablet Portrait – Burger Menu
    Tablet Portrait Burger

    Mobile
    https://jennifernixonconsulting.com/wp-content/uploads/2019/02/IMG_B082412877C0-1.jpeg
    Any additional help you can provide would be great! I have tons of sites with Enfold, but this is the first one that I’ve ran into this issue.

    Thanks in advance for your continued support!

    ~L

    #1065092

    Hi,

    Thanks for that, though I’m still seeing Abel on my end using Chrome. Did you try to delete the old js and css files under Enfold->Performance to see if that makes any difference?

    Best regards,
    Rikard

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.