Tagged: , , ,

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #975815
    #976012

    Hey Samuel,

    Please provide a link to the site so we can inspect the page.

    Best regards,
    Jordan Shannon

    #976035

    Sure!

    #976044

    Hi,

    Please post us your login credentials (in the “private data” field), so we can take a look at your backend.

    1. Install and activate ” Temporary Login Without Password “.
    2. Go to ” Users > Temporary Logins ” on the left-side menu.
    3. Click ” Create New “.
    4. Add the email address for the account ( you can use (Email address hidden if logged out) ), as well as the ” Role ” making that the highest possible and the expiry about four days
      ( do be sure that we have enough time to debug ).
    5. Click ” Submit “.
    6. You’ll now have a temporary account. Please provide us here in the private section the URL, so we can login and help you out.

    When your issue is fixed, you can always remove the plugin!
    If you prefer to not use the plugin, you can manually create a admin user and post the login credentials in the “private data” field.

    Best regards,
    Basilis

    #976356

    There we go!

    #976360

    Hi,

    I went to Enfold theme options > Header > Transparency Options, cleared transparent logo field and save theme options. Please review your website :)

    Best regards,
    Yigit

    #976402

    Really appreciated, Yigit ;)

    #976405

    Hi!

    You are welcome! Enjoy your weekend :)

    Best regards,
    Yigit

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

The topic ‘Logo not appearing in Home page’ is closed to new replies.