Tagged: , ,

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Posts
  • #1157663
    #1157736

    Hey Lana,

    I think you have selected the wrong image, the one I see in the source code is the one in private. It’s only 80 x 80 pixels, please verify that you have selected the correct image.

    Best regards,
    Rikard

    #1157902

    Hi Rikard,

    I don’t understand what I’m doing wrong so here’s the screenshot of the image I’m attempting to use.
    I tried another image with the same result.
    Am I’m missing something in header settings?

    #1158066

    Hi,

    Please send us a temporary WordPress admin login and login URL so that we can have a closer look. You can post the details in the Private Content section of your reply.

    Best regards,
    Rikard

    #1158209

    Thank you Rikard.

    #1158211

    forgot email in case it’s needed

    #1158377

    Hi,

    Thanks for that, I see the problem now. The option to select the image on the right hand side of the gallery modal disappeared with 5.3, and we don’t have a solution for that right now, though our developers have been notified. Would you be ok with waiting for the next theme update? If not then you can roll back WordPress one version to 5.2.4, it’s working as it should in the version.

    Best regards,
    Rikard

    #1158601

    Hi – thank you for figuring it out. I did notice that the option was gone as soon as the wordpress update was made. Other sites were built prior to the update and seem to remain unaffected. Rolling back is not a viable option moving forward.

    I tried other formats (square logos) and they seem to display decent, at least better quality and in one piece, not cut, so I’ll go with one of those logos for now while you guys correct this. Hopefully in one of the next enfold updates.

    Thank you again.
    Lana

    #1158615

    Hi,

    Did you need additional help with this topic?

    Best regards,
    Jordan Shannon

    #1158688

    Hi Jordan,

    nop – this one can be closed. I’m just gonna wait on your team to handle this hopefully with the next theme update.

    Thank you!
    Lana

    #1158705

    Hi,

    If you need additional help, please let us know here in the forums.

    Best regards,
    Jordan Shannon

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)

The topic ‘Logo Image size and quality problem’ is closed to new replies.