Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #744555

    Lightbox Modal Window Images Disappear: Enfold 3.8.5 & Safari 10.0.3 (12602.4.8)

    Lightbox Modal Window images disappear until the user moves the mouse.

    #746234

    Hey bowmandesign,

    It works fine on the demo link. Would you mind providing a precise link to your site, showing the elements in question? We need to be able to inspect them in order to help :)

    Best regards,
    Vinay

    #746286

    If you are using the version numbers noted above, and after you launch the Ligjtbox on a product page, not moving your mouse, you will see the issue on your demo site.

    #748569

    Hi,

    sorry but I don’t see any issues at all. Can you provide us screenshots please? use imgur.com or dropbox. Also check on another computer. Clear browser cache and hard refresh a few times.

    Best regards,
    Andy

    #748584

    It’s easy to reproduce on your shop demo, it actually happens across the board on iPhone, iPad, and Desktop.

    See screenshots for your shop demo,

    Desktop

    iPad

    iPhone

    Thanks for thoroughly digging into this.

    #748587

    Hi!

    Please add following code to Quick CSS in Enfold theme options under General Styling tab

    .mfp-img {
        -webkit-animation: none !important;
        animation: none !important;
    }

    Our devs already fixed the issue and it will be included in upcoming Enfold update next week.

    Cheers!
    Yigit

    #748607

    Thanks Yigit!

    #748612

    Hi!

    You are welcome!

    For your information, you can take a look at Enfold documentation here – http://kriesi.at/documentation/enfold/
    And if there are features that you wish Enfold had, you can request them and vote the requested ones here – https://kriesi.at/support/enfold-feature-requests/
    For any other questions or issues, feel free to post them here on the forum and we will gladly try to help you :)

    Best regards,
    Yigit

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

The topic ‘Lightbox Modal Window Images Disappear: Enfold 3.8.5 & Safari 10.0.3 (12602.4.8)’ is closed to new replies.