Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #319443

    Hello,

    I’ve installed a gallery for before and after photos. I’ve actives the light box so people can scroll through them but when you click the image it takes you away from the website and and to another website? Here is the link at the new website: http://i2.wp.com/69.89.31.84/~hylandgr/farrowsystem/wp-content/uploads/2014/09/6-Alden-Yacht-F185.png?fit=1030%2C1030. I’ve saved these all at .png’s and uploaded them to the media area so they should be contained on the website not at this other area. Any thoughts?

    #319649

    Hey hylandgraphics!

    Thank you for using the Enfold theme.

    Please check if the Lightbox Modal Window on Enfold > Theme Options is enabled. Try to deactivate the plugins then test it again.

    Regards,
    Ismael

    #319956

    I guess it would seem that jetpack plugin is the issue but I have used this in conjunction before with no issues? Any ideas on why that might be?

    #320854

    Hi!

    Make sure Jetpack is updated and compatible with WP 4.0 and you don’t have any gallery (or related) modules activated.

    Cheers!
    Josue

    #322091

    It seems that the JetPack Photon CDN option is the one that breaks your light box function.
    Is there any workaround for this?

    #322108

    Hi!

    One thing you can do is disable the Enfold lightbox functionality, you can do that right from the Theme Options.

    Regards,
    Josue

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.