Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • #1012854

    As I build a webpage off of the “consulting” theme every time I update an image box, text box, grid rows, or anything in the layout its deleted upon saving. I’m loosing an hour of work every time I make a change to and have to “restore to previous version” to keep from loosing the entire webpage.

    • This topic was modified 2 years ago by  leahmessina.
    #1012871

    Hey leahmessina,

    Which version of PHP are you currently running?

    Best regards,
    Jordan Shannon

    #1012879

    PHP 7.1

    #1012880

    Hi,

    Please provide admin info in the private area so we can look into this further. Also, be sure to disable all active plugins to ensure this is not a scripting issue.

    Best regards,
    Jordan Shannon

    #1012889

    Hi,

    Yes that is what I’m requesting. But I will delete your last post as the login should be in the private section below.

    Best regards,
    Jordan Shannon

    #1012901
    This reply has been marked as private.
    #1012910

    Please advise on next steps — is this an enfold issue that can be resolved?

    #1012996

    Hi,

    The next steps would be for you to provide us with the URL to your site and point out on which page this is happening on. You likely have open html markup in your content, so please look out for anything like that just before the layout is breaking:

    <strong>Bold text closed properly</strong>

    Best regards,
    Rikard

    #1013100

    See private content. Thanks

    #1013207

    Hi,

    Thanks for the update, I added a new element to the bottom of your layout and it seems to have saved as expected. Do we need to do something in particular to reproduce the problem you are getting?

    Best regards,
    Rikard

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)

You must be logged in to reply to this topic.