Viewing 18 posts - 1 through 18 (of 18 total)
  • Author
    Posts
  • #992834

    Hello Kriesi Team,

    I have LayerSlider placed on a few pages of my web. Since two weeks it shows just a blank white space. When I switch to another theme, then I switch back to Enfold Child, all the LayerSliders placed on these pages will show up, but after one or two minutes it shows the blank white space again.

    I really don’t know what to do now, since it seems that this is a bug.

    Pages with sliders:

    In private I’m sending you login, and FTP credentials.

    Thanks for helping me out, I really appreciate it.

    Thomas

    #993502

    Hey blacknetguy,

    Best regards,
    Victoria

    #993519
    #993623

    Hi Labrat228,

    Please open a new thread and include admin login details in private so that we can have a closer look.

    Best regards,
    Rikard

    #993895

    Dear Victoria,

    I hope you’ll have no problem with logging into our site. In next few days I’ll be away from computer, but next Monday I’m gonna take a look back here, in case of questions, that I should answer.

    Thanks for you kind help.
    Best regards
    Thomas

    #994562

    Hi,

    No worries, let us know when you are back, we hope you enjoy vocations! :)

    Best regards,
    Basilis

    #998824

    Hello Basilis,

    I’m back in the business, ready to provide anything for you which can help. Victoria asked if the website is down, I checked it, and it works.

    I’m glad for your kind help. Thanks.

    Thomas

    #998966

    Hi blacknetguy,

    I need to use VPN to access your website.

    Can you disable caching and minification for now?

    Best regards,
    Victoria

    #998978

    Hello Victoria,

    I have turned off the caching, ad the security plugin too (Wordfence). Are you able to access the page?

    Thomas

    #999053

    Hi Thomas,

    Please check the pages.

    Best regards,
    Victoria

    #999304

    Yes, it’s working now. Thank you for your help, I really appreciate it. :)

    Have a nice day!

    Thomas

    #999494

    Hi Thomas,

    Glad it is working :)

    If you need further assistance please let us know.
    Best regards,
    Victoria

    #1074999

    Same issue here slider is a blank page…

    I am working on behalf of client

    Thanks!

    #1075418

    Hi GriffinGraffix,

    Please open a new thread and include admin login details in private so that we can have a closer look at your site.

    Best regards,
    Rikard

    #1076805

    Hi

    It seems to work now… In had other more urgent issues and it made me realize that our hosting was running our site on PHP 5.6 and so I updated to 7… perhaps that was the issue?

    Either way, thanks for your assistance!

    Also, didn’t you used to include Revolution slider in this theme? We went and bought the plugin because I’m used to working with it and didn’t want to spend time on a learning curve with layer slider… cheers

    #1076945

    Hi GriffinGraffix,

    Great, I’m glad you got it working. The PHP version might have been the reason.

    We haven’t used Revolution Slider in the theme, only LayerSlider.

    Best regards,
    Rikard

    #1077192

    ok about Rev slider in enfold.. my mistake… 2nd time I use enfold to build a site for a client and love it!
    I used Velvet theme for a long time for my own site long ago…. But paying for an extra plugin to cater to my fancy isn’t a big deal anyways :D

    thanks!

    #1077647

    Hi,

    Great, I’m glad you like the theme. Let’s hope you will use it more in the future :-)

    Best regards,
    Rikard

Viewing 18 posts - 1 through 18 (of 18 total)

You must be logged in to reply to this topic.