Tagged: 

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #1182161

    Hello – the layersliders we are using on our home page and throughout our site are loading twice and then failing to operate correctly. There should be layers of text sliding in but there are not – the transition to the next slide should not reveal a blank. There should be 5 slides.

    We have a development site with an exact copy of the database and the web files and it works perfectly. Can you tell me why it is failing at the URL I am providing below?

    Please let me know if you want to see the failure to help diagnose – but for now I am putting it back to the simplified layerslider that doesn’t show the entire failure – however it does load twice – which is an indicator that something is hosed.

    Thanks

    • This topic was modified 1 month, 3 weeks ago by  galpinr.
    • This topic was modified 1 month, 3 weeks ago by  galpinr.
    #1182172

    Why are these layersliders looking for shadow.png in the directory indicated below? It does not exist in that location.

    /wp-content/themes/enfold/config-layerslider/LayerSlider/static/layerslider/skins/fullwidth/shadow.png 404 (Not Found)

    #1182362

    After playing with settings and switching out various layersliders on various pages and resaving layersliders – and resaving the settings in ENFOLD Child Theme Options with various settings… it started working for no apparent reason. Something was out of sync between old and updated versions and with enough jostling it fixed itself. My guess.

    #1182482

    Hi,

    Great, I’m glad that you managed to get it working again and thanks for the update. Please let us know if you should need any further help on the topic.

    Best regards,
    Rikard

    #1198427

    Hi Rikard,
    This is happening again. Please take a look at this test page and see what you think.
    http://www.infostructures.com/new-test-layerslider/

    The page is jumping and flashing. It looks like the layerslider loads twice. ??

    Thanks

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.